Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet, hogy valami tolvaj?

Lehet, hogy valami tolvaj?

Figyelt kérdés

Pudapesten költöztem albérletbe mivel meguntam már a szüleim nyaggatását.Egyedül kicsit borsos az ára,így meghirdettem,hogy szobatársat keresek és hamar jelentkezett egy ember.Fiatal gyerek volt,20 év körüli és Romániai magyar volt.Alig volt pár cucca,így gondoltam csak nyaralni jön és nem is nagyon merültem bele az ismerkedésbe.Nem dolgozott semmit,néha elment valamerre majd este hazajött szépen.Két hete "költözött" be,tegnap megállít az utcán két tag és mutatnak egy képet a telefonjukból.A képen a drága szobatársam szerepelt.Kérdezték,hogy láttam-e a környéken mivel az autója itt parkol a ház előtt.Semmi kép nem akartam ezekkel az emberekkel még csak kommunikálni sem,így mondtam nekik,hogy nem láttam még majd tovább mentem a dolgomra.Mikor hazaért már szerintem tudta,hogy keresik és egyből pakolt,alig fél óra alatt megvolt és indult is.Mondtam,hogy keresik és gondolom ezek nem a legjobb barátai lehetnek,erre annyit felelt:"Az ember legjobb barátja a pénz".

Lehet valami tolvaj vagy csaló volt?

2015. júl. 6. 15:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg, vagy pénzt kért uzsorásoktol
2015. júl. 6. 16:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja, valószínűleg tartozása volt.
2015. júl. 6. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!