Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit kell tenni a lehúzós...

Mit kell tenni a lehúzós emberek ellen?

Figyelt kérdés

Ez ilyen tapasztalat gyűjtés :)

Tapasztalataim szerint:

-előre fizetni valamiért Sosem szabad

-kölcsönt adni zálóg nélkül nem nyerő

-ingyen adni egy jó barátnak sem szabad, mert jön a többi is.

Még ilyeneket tudtok amik utcai bizniszelés/befektetés közben nem ajánlott?

2015. febr. 25. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ööööööööö?

Nem értem ki a konkrét kérdés.

Tehát már milliószor átvertek, és "be akarod biztosítani" magad?

1. Én sokszor fizettem előre, mert bár nem vagyok 40-60 éves, de tudom mi az a betyárbecsület, az ígéret.

Még interneten keresztül is utaltam előre pénzt többször, amikor postán vártam a terméket.

2. Kölcsönt adni zálog nélkül?

Most tegyük fel van valaki nagyon jó ismerősöd vagy haverod, barátod, barátnőd, és hirtelen sza....ba kerül, és mondjuk kölcsön kér 10 vagy 20 vagy 50 vagy 100 ezret vagy többet, mert tényleg TE vagy az utolsó reménysége és nincs semmije, akkor mit adjon zálogba?

3. Én szoktam ingyen adni. Vagy nem tudom mire gondolsz, de én arra, hogy pl. valakinek adok úgy pénzt vagy tárgyat vagy bármit, hogy nem kölcsönbe és nem is várok érte cserébe semmit.

Megtehetem és szívesen segítek.

Ha most X-nek vagy Y-nak adok 1000 vagy 5000 vagy még több pénzt csak úgy, az lehet hogy neki rettentő sokat jelent, míg nekem nem lesz belőle hátrányom.

2015. febr. 25. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!