Teljesen magányos vagyok, az emberek nem tudnak elfogadni. Mit tudnék tenni ez ellen?
Nap mint nap látom, ahogy más emberek szépen egymással sétálnak az utcán meg beszélgetnek, közben mindig rossz érzésem támad, hogy nekem nincs kivel beszélgetnem, és nem csinálhatok senkivel együtt semmit, mert mindenki elfordul tőlem. Nagyon vágyok a társaságra, de talán a mostmár állandó bánatom miatt is lekoptatnak. Csakhát folyamatosan negatív dolgok érnek, így nem lehet boldog lenni.
Csak internetes kapcsolataim vannak, de az nem elég semmire.
Hogyan fogadjam el ezt az állapotot? Vagy mit tudnék tenni?
17/F
várj 15 évet
akkor már le fogod szarni az összes embert és elfoglalod magad valamiel
Keress egy olyan elfoglaltságot, ami boldoggá tesz, (társasággal is végezhetőt), ha jól érzed magad, könnyen barátkozol majd hasonló érdekőlési körü emberekkel.
Menj csoportos túrákra ha szeretsz túrázni.
(ha nem szeretsz semmit csinálni, akkor orvoshoz)
ma 16:36
Kinek kellene már egy búval baszott fiú? Nem elég férfias!
hol laksz? 22 f
Nagyon mely erzesunek tunsz,igy szivesen segitenek neked,bar gondolom nincs szukseged egy uj internetes kapcsolatra..
ma 18:15
22f?
Te meleg vagy? A kérdező 17f
Nem vagyok meleg. Miért lennék az?
A kérdező, ha tizenhétéves létére eljutott értelmileg odáig, hogy érzi, a körülötte lévő emberek által épitett világ nem más, mint színház..., na akkor gondolom, el tudna beszélgetni egy nála pár évvel idősebb személlyel is. Nem 50 vagyok, hanem 22. A kérdés nem szerelem-keresésre irányult.
Komolyan, nem értem, miért kell kötöszködnöd. Amíg nem ismersz, légyszives, ne ítélj.
tegnap 23:43
akkor fogalmazz szebben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!