Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Teljesen magányos vagyok, az...

Teljesen magányos vagyok, az emberek nem tudnak elfogadni. Mit tudnék tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

Nap mint nap látom, ahogy más emberek szépen egymással sétálnak az utcán meg beszélgetnek, közben mindig rossz érzésem támad, hogy nekem nincs kivel beszélgetnem, és nem csinálhatok senkivel együtt semmit, mert mindenki elfordul tőlem. Nagyon vágyok a társaságra, de talán a mostmár állandó bánatom miatt is lekoptatnak. Csakhát folyamatosan negatív dolgok érnek, így nem lehet boldog lenni.

Csak internetes kapcsolataim vannak, de az nem elég semmire.

Hogyan fogadjam el ezt az állapotot? Vagy mit tudnék tenni?

17/F

2014. nov. 12. 16:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hiába pontozzátok le, lehet, h bunkó módon ír, de van abban igazság, amit a 27%-os ír. Akkor is ha párkapcsolatról beszélünk és akkor is, ha szimpla beszélgetésről vagy barátkozásról.

A nők egy alfahím típusú beképzelt szórakoztató bohócra vágynak, ahogy az emberek többsége és vagány bohócokat akar havernak. Ha te túl komoly vagy, vagy negatív, a legtöbb ember nem fog szóba állni.

Az emberek többsége felszínes, önző, barátkozásra alkalmatlan. Ha értelmes, normális, megbízható emberekkel akarsz beszélgetni, nagyon sokáig kell keresgélned.

2014. nov. 15. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!