Mit tegyek ha tudom egy kollegarol hogy tolvajkodik?
Figyelt kérdés
Felszerelhetek kamerat vagy hogyan buktassam le? Mi jar ezert? Altalaban par ezreket lop,valszeg kleptomanias...2014. febr. 22. 10:28
1/2 anonim válasza:
kb...figyelmesztesd ha még1xer megcsinálja eltöröd a kezét,cigány szokás lopni!
2/2 anonim válasza:
Nálunk, irodában tűntek el dolgok, főleg apróságok, aprópénz. Úgy állítottam monitoromon a webkamerát, hogy jól belásson mindent, de mégse legyen feltűnő, hogy az irodát nézi, nem engem, és amikor nem voltam ott, akkor bekapcsoltam, hogy ha mozgást észlel, akkor indítsa a felvételt. (Teljesen alap webcam, meg egy ingyenes szoftver, szóval semmi különlegesre nem kell gondolni) Nálunk ez bevált.
Ez nem teljesen törvényes, de gondolom, te se a rendőrségre akarsz szaladgálni, hanem szembesíteni az illetőt a felvétellel, esetleg pár izmos kollega társaságában :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!