Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha tudom egy...

Mit tegyek ha tudom egy kollegarol hogy tolvajkodik?

Figyelt kérdés
Felszerelhetek kamerat vagy hogyan buktassam le? Mi jar ezert? Altalaban par ezreket lop,valszeg kleptomanias...

2014. febr. 22. 10:28
 1/2 anonim ***** válasza:
kb...figyelmesztesd ha még1xer megcsinálja eltöröd a kezét,cigány szokás lopni!
2014. febr. 22. 10:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk, irodában tűntek el dolgok, főleg apróságok, aprópénz. Úgy állítottam monitoromon a webkamerát, hogy jól belásson mindent, de mégse legyen feltűnő, hogy az irodát nézi, nem engem, és amikor nem voltam ott, akkor bekapcsoltam, hogy ha mozgást észlel, akkor indítsa a felvételt. (Teljesen alap webcam, meg egy ingyenes szoftver, szóval semmi különlegesre nem kell gondolni) Nálunk ez bevált.

Ez nem teljesen törvényes, de gondolom, te se a rendőrségre akarsz szaladgálni, hanem szembesíteni az illetőt a felvétellel, esetleg pár izmos kollega társaságában :)

2014. febr. 22. 10:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!