A szomszéd vénasszonyok folyton belopodzik az udvarunkra, mit tegyek?
kifigyeli hogy mikor nem vagyunk otthon, de volt hogy beteg lettem és otthon maradtam és láttam ahogy kinyitja a kapunkat majd bement a sufniba, kazánházba , mindenhova kivéve a házba.
Régen akkor csinálta ezt mikor nem volt elkerítve a házunk és akkor hátul járkált, aztán megmondtam apáméknak ők lekerítették és zárat szereltek a kapuba. És mivel apámék folyton elhagyják a kulcsot ezért mindig a postaládába teszik ez a q v a vénasszony meg kifigyelte! és múltkor mikor szünet volt, láttam ahogy kiveszi a postából és próbálja kinyitni, és akkor hirtelen észbe kapott hog, füstöl a kémény és gyorsan vissza tette a kulcsot. De más udvarára is bement már mert benne hagyta szintén a kulcsot.
20F
> 2 perc múlva ott lesz a járőr.
És még téged visz be, mert a vénasszony Szálasi óta minden rendszerben folyamatosan a rendőrség megbecsült besúgója.
Szóltatok már neki egyáltalán, hogy ezt hogy képzeli és ne merészelje soha többet? És felhívtátok rá a figyelmét, hogy ez bűncselekmény akkor is, ha nem lop el semmit? Ha igen, és mégis csinálja, akkor rendőrség. Nem lesz belőle semmi baja, nem lesz eljárás, de ha a járőrök kopognak az ajtaján tonfával, akkor lehet, hogy beszarik és leszokik róla.
Amit _ne_ csináljatok: ne kövessetek el a sérelmére viszontbűncselekményt bosszúból. (Akkor mi is átosonunk, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!