Szerintetek ennek a szomszédnak igaza van? Vagy csak áskálódik rosszindulatból? Irigység? (többi lent)
Van egy önmagát nagyon szellemesnek tartó szomszédom, akinek a kezében még soha nem láttam seprűt, és ahol még soha nem hallottam porszívó hangot, sem egyéb műszaki ketyere hangját, mégis ő közölte a következőt: tisztaságmániás lennék... :D
Időm sem lenne egész nap takarítani, de mégis naponta 1x felporszívózok ( van lakásban tartott kutyus, tehát szerintem evidens, naponta 1x főleg a szőr miatt)
Elmosogatok ha van mosatlan, nem hagyom halmozódni a mosogatóban, fel is mosok, mert fehér padlónál szerintem alap dolog hogy az ember tisztán tartja. És a szomszédom nagy bajára, még a lépcsőházban az ajtó előtt is fel szoktam takarítani, azt amit pl ő sosem (szétfolyatott kávé, és hasonlók, mert a nagyokos barátnőjével van hogy az ajtóban szürcsölgetik a traccspartik közepette, és kiöntik)
Ezek után még én lennék a tisztaságmániás? Inkább őket lehetne egyéb jelzővel illetni. De már nem csak én, a felettünk lakó is megkapta ezt a jelzőt, csak azért, mert ő is napi szinten rá szán egy kevéske időt arra, hogy rendet rakjon maga körül...
Most akkor tényleg mi lennénk a tisztaságmániások? Eskü van hogy annyira kihoz a sodromból amikor ilyet hallok, hogy kezdem elhinni hogy igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!