Kétéves gyereket felügyelet nélkül hagyni kóricálni a kertben ezt szabad a szomszédnak?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 07:52
1/5 anonim válasza:
Ha a kert be van kerítve és egyébként nem veszélyes (pl kerti tó, kutya, stb nincs), akkor szabad, márcsak azért is, mert ha a gyereknek baja van, akkor ordít, és azt meghallják.
Egy ekkora gyerek már nem olyan pici, hogy minden lépését örizni kellene.
2/5 anonim válasza:
Nem lát rá pl az ablakból? Pl amíg megfőzöm az ebédet, addig játszhat kint, ha, tudom, hogy nincs kint veszélyes dolog. De egyik szemem rajta van mindig, mert sose lehet tudni, mit talál ki.
3/5 A kérdező kommentje:
Láncra vert kutya, kút, üvegszilánkok, üvegtáblák vannak az udvaron meg nem is teljesen zárt a kert.
A kékfényben is úgy kezdődnek az ilyen esetek hogy: "csak fél pillanatra tévesztettem szem elöl..."
2014. ápr. 20. 09:31
4/5 anonim válasza:
Nincs felügyelet nélkül, ahogy elnézem te szemmel tartod.
5/5 A kérdező kommentje:
Mikor látom szemmel tartom. De én sem lehetek mindig itthon. De igazatok van, ilyen szülő ilyen gyereke nem szükséges hogy gyarapítsa a társadalmat......
2014. ápr. 20. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!