SZOMSZÉD GOND van a szomszédnak a kertem végében 5-7 méter magas tuja sora, kerités hosszon. Tavaly elkezdtek kipusztulni. (? )
Tavaly elkezdtek kipusztulni, idén már 70% csontszáraz, ocsmány, vörös kórók, ÁTDŐLNEK MÁR A KERTEMBE és potyog hozzám, rendkívül tűzveszélyes és pont arra néznek az ablakaim, ronda Egy hónapja szépen udvariasan becsöngettem és kértem hogy csináljanak valamit. A kijövő idős hölgy igéretet tett a megoldásra kedvesen.A 40-es házaspár szar...ik az egészre, ma újra becsengettem de ki sem jöttek.Mint írtam a tuják már az én felemre átborultak, elnyomják ami itt van stb.
MIT TEHETEK?????? Levágjam ami áthajol ide? Feljelentsem őket? De hol? Mit mond a jog? Mit javasoltok? Nem szerettem volna háborút.
Köszönöm az eddigieket! :)
Láncfűrésszel nem de dekopírban gondolkodom ( mert az van ) , villás karóval próbáltam pár napja de kőkeményre aszott és baromira hullamerev a tuja törzse, nem hajlik már. Rettentően rühellem ezt az egészet, hogy ilyen beavatkozásra kényszerít a szomszéd ( nem is értem miféle emberek vannak.....semmi dolgunk egymással az életben nem volt, miért szemétkedik????)és igazából azt vártam/várom, hátha valaki ír valami humánus de célravezető ötletet. Ma is jámboran csengettem be hozzájuk de ki sem jöttek , pedig egyértelműen otthon voltak.
Kiábrándító, hogy ilyen emberek léteznek. Talán ezek miatt szar a világ........
Drót és gyakorlatilag premier plan-ban látszik az egész tégalvörös , halott 5-7 méter magas tujasor. Tavaly nyáron kezdődött a pusztulás és azóta sem tettek semmit.
És én attól félek, hogy miután magas , mi van ha belevág egy villám? Elég bolond az időjárás mostanában. Pesten , kertvárosban leég a fél környék.
Megoldódott azóta a problémád?
Szerintem beszélj a szomszéddal, és ajánld fel, hogy majd te kivágod azokat. Valószínűleg csak lustaságból nem csinálnak semmit, és ha meghallják, hogy valaki megcsinálja helyettük, akkor kapva kapnak majd rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!