Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért véleményeznek az emberek...

Miért véleményeznek az emberek úgy, hogy nem ismernek? 16/L

Figyelt kérdés
Kaptam már a k**** ennek az r betűs változatát is miután elmentem az iskolámban előttük, szúrós, érdekes nézéseket.Pedig egyáltalán nem öltözök kihívóan és szüleim nem is engednék festék is csak kevés van rajtam.Akik az iskolában vannak nem ismerem őket még csak látásból sem az utcán akik így néznek pedig főleg nem valamint ők/ezek nagyjából korosztályom beliek..Miért lehet ez? Barátnőim és szüleim szerint nem kellene foglalkoznom velük, de én azért még sem tudom csak úgy hagyni ezt a dolgot.

2015. júl. 2. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Barátnőid és szüleidnek igaza van!

Ha lányok az illetöek akkor irigyek rád amiért nagyon csini vagy.

Ha meg fiuk akkor meg azért,mert nem dughatnak szét XD

2015. júl. 2. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Most rád mondta valaki azt az r betűs szót és neked az jött le az egészből, hogy akik rád néznek az utcán annak tartanak?
2015. júl. 2. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyenné lettek agymosva.
2015. júl. 2. 22:37
 4/5 opened paradise ***** válasza:
Ha nem direkt öltözködsz így,akkor ne foglalkozz velük.
2015. júl. 2. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a szépség ára. Örülj, hogy nem az a lány vagy akihez senki nem szól, csak nevetnek a háta mögött.
2015. júl. 3. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!