Akik azt állítják, hogy véletlenül jelöltek be Facebookon (és nem is ismernek), hazudnak? Ha igen, miért?
Nem hiszem...
Én is jelöltem már be véletlenül egy csajt. Amikor szarakszik a fészbukk, nem akar lejjebb menni a hírfolyam, hiába görgetem (= pár pillanatra megfagy) és egy kicsit ingerültebb vagyok, akkor elkezdem ide-oda tologatni az egeret és van, hogy le is nyomom valamelyik gombot rajta. Na, valószínűleg azt a csajt is így jelöltem be, mert kb. két héttel később néztem a tevékenységnaplómat, mert kerestem valamit és ott volt, hogy ismerősnek jelöltem XY-t O.o És mivel gondolom ő sem egy ismerősgyűjtő, nem jelölt vissza.
Írtam neki, hogy bocsi, ez véletlen volt, természetesen tárgytalan.
Hát tudod, amikor hadonászol az egérrel és nyomogatot, hogy "mi a f....sz van már???", mert nem akar semmit csinálni. :'DD
Aztán hirtelen megjavul és mindent egy fél pillanat alatt csinál meg, amit én ott összehadonásztam. Valószínűleg bal oldalon ("Kit ismerhetek" oszlopban) rákattintottam az oda kirakott emberek egyikére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!