Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebookon ha letilt vki...

Facebookon ha letilt vki annak hogy tudok írni akár más profilról? (van de ugy se találom) véletlenül tiltott le és muszáj beszelnem vele!?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 21:38
 1/5 Argloss ***** válasza:
Telefon, email, személyes találkozó vagy kérj meg egy közös ismerőst, hogy játsszon neked postagalambot.
2015. ápr. 29. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:

A tiltáshoz be kell gépelni a nevet vagy email címet, aztán választani a találatokból, és megerősíteni. Nem volt az véletlen.

Válaszként én is csak azt tudnám írni, amit #1.

2015. ápr. 29. 22:58
 3/5 anonim válasza:
Komolyan azt hiszed, hogy véletlen le lehet valakit tiltani? Kis naiv. :D
2015. máj. 8. 15:21
 4/5 A kérdező kommentje:
az orszag masik vegen el , és semmit nem kertem, adott meg! Tudtam is h le akar tiltani egy 3. személyt ----> veletlenül engem tultott és nem tudja biztos feloldani!!!
2015. máj. 16. 15:14
 5/5 anonim válasza:
Egyszer tesom jart ugy hogy letiltott egy szemelyt de csak ugy akarta hogy nem tudjon kommentalni. O rakeresett a neten hogy kell feloldani es par nap mulva amikor eszrevette mar vissza is allitotta hiphop. Akit letiltott nem haragudott meg es most nem is kommentel mar cikiset.
2015. máj. 16. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!