Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem ismernek fel?

Miért nem ismernek fel?

Figyelt kérdés

Fél évig dolgoztam egy helyen, majd átmentem máshova dolgozni, ma összefutottam egy volt kollégával (annyira volt kolléga, hogy egy szinten volt az irodánk, de ha úgy adódott beszélgettünk a folyóson, szóval ismernie kéne), ráköszöntem mosolyogva, erre rámnéz döbbenten és megkérdi hogy "Maga kicsoda?"

De ez nem egyedi dolog, alig ismernek fel az emberek, ennyire jelentéktelen lennék?

2014. aug. 5. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy jelentéktelen :) csak az emberek nagy többsége nem foglalkozik a másikkal, mégcsak köszönésre sem méltatja, ilyen lett ez a világ. Az hogy téged ez zavar jó mert gondolj arra hogy legalább kiemelkedsz azok közül akik teljesen lesza.nak mindenkit.
2014. aug. 5. 15:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy :) De nagyon rosszul esik ... :/ Mert ha tök idegen ember lenne akkor oké, de ráköszönök mosolyogva, kedvesen valakire, bennem volt azis, hogy egy éve nem láttam és megörültem neki, erre Ő megrökönyödik, és bunkón visszakérdez hogy maga ki?! :D És egyre több ilyen ér, hogy az utcán nem fogadják a köszönésem, és csak bámulnak a képembe, holott ismerjük egymást, csak annyi a kül. hogy pár hónapja nem találkoztunk.
2014. aug. 5. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!