Most ezért miért vagyok gyerekes?
múltkor barátommal ittunk egy kicsit, és ő büfögött egy nagyot, és gondoltam na akkor most én, és hát én is kiengedtem a büfit(nem most hallott először). és elkezdtem nevetni mert hangosabbra sikerült mint az övé, és ráadásul olyan helyen voltunk ahol visszhangzott. és mondtam neki viccből, hogy: na most már én vagyok a pasi :D.
és ő erre azt mondta szörnyen gyerekes vagyok, hogy még ebből is versenyt csinálok. pedig én nem versengtem hanem csak viccelődtem.most már alig bírok előtte önmagam lenni. most emiatt tényleg éretlen vagyok ?
Hagyd ott ezt a falloszt.
Nem illetek össze
Ő a gyerekes. Az ilyenen nem megsértődni kell, hanem röhögni egyet, aztán megy tovább az élet...
#2 Azt nem mondta, hogy hol voltak. Nyilván egy olyan helyen, ahol ott van sok más ember, ők sem böfögtek volna. De elég elmenni az erdőben egy sziklás rész mellett, az is visszhangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!