Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ezért szakított velem? Ennyire gyerekes lenne?
Minden apróságon megsértődik, és már hatodszorra (!!!) szakítottunk 11 hónap alatt...
Most például azért dobott, mert megkérdezte tőlem, hogy dagadt-e. Én mondtam neki, hogy egyáltalán nem, és elkezdett nekem hőzöngeni, hogy miért hazudok neki, tudja, hogy egy disznó, blablabla, és ha ebben sem tudok őszinte lenni, akkor nincs értelme a dolognak.
Nehéz lesz*rnom, mert szeretem.
Próbáltam már vele beszélni is ezekről a kirohanásairól, de semmi.
17/F, ő 16/L
Már ne haragudj de a csajod egy retardált -.-
ilyenért szakítani, esküszöm eddig volt egy hülye lány ismerősöm de ezek után okosnak gondolom xDD
amúgy meg szerintem hagyd a p*csába, majd rájön mit csinált, de akkor már késő lesz, fiatal vagy, keress mást, nem kell 1 lánynál leragadni :)
Úristen :D Hát... Mindig elképedek, hogy vannak ilyen lányok.
Szerintem ha ezt már 6szor eljátszotta veled, elég esélytelen arra várni, hogy a közeljövőben megváltozik... :/
20/L
gyerekes
hisztis
dagadt
nekedt tényleg csak ilyen jutott? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!