Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is van a strandolással így?

Más is van a strandolással így?

Figyelt kérdés

Gyûlölök strandra járni. Semmi bajom az alakommal, rendszeresen sportolok, még kockáim is voltak pár hónapja (jelenleg szabadnaposak), szóval nem a külsôm miatt nem szeretek járni. Egyszerûen utálom ahogyan a sok korombeli tini p*csa játsza az agyát, a sok ugráló gyereket, akik fröcskölnek össze-vissza, és a sok idióta "férfit" akiknek majd' kiugrik a szeme, ha lát egy csinos feneket. Utálom a tömeget, a klór szagát, a fonnyadt öregasszonyok látványát és a visítozó gyerekeket, korombelieket.

16/l

2015. jún. 19. 00:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én sem szeretek nagyon strandolni már legalább 2 éve. Főleg 40 fokos hőségben szerintem kisem lehet bírni vízparton, mert ott az ember csak napszúrást kap vagy jól leég. Sokszor idegesítőek az emberek, túl nagy a tömeg, főleg a Balatonon, ott hétvégén még árnyékos helyet sem lehet találni, meg mindig vigyázni a cuccokra, nehogy valaki elvigye őket........Szóval én szerintem egy strandolós napnál jobban semmibe nem fáradok jobban bele. A màsik még az idegesítő férfiak, fiúk akik a csajokat bámulják pff.....

ezért is már jó ideje nem mentem bikinibe fürödni. 14/L

2015. jún. 19. 10:02
 12/19 anonim ***** válasza:

te is leszel egyszer fonnyadt vénasszony,meg lehetséges,hogy neked is lesz ugráló fröcskölő gyereked

majd rólad is ilyen utálkozva fog nyilatkozni egy kis pics@...

nem kell strandra menni,és akkor nem lesznek ilyen hatalmas problémáid

2015. jún. 19. 11:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Tök jó lenne egy női strand, ahova pasikat nem engednek be.

Oda még én is elmennék, pedig már nagyon rég nem voltam.

2015. jún. 19. 12:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Kérdező: üdv a klubban. (én a meleget és a fényt utálom, fehér a bőröm.) Este mennék szívesen, de persze este fél 11 előtt nem megy le a nap.
2015. jún. 19. 14:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyszerű embergyűlölet a tünet, semmi extra, ugorjunk...
2015. jún. 19. 14:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi legutóbb hétfőn este 11-kor voltunk (Siófok), hát nemis volt senki a csapaton kívűl :)
2015. jún. 19. 15:24
 17/19 anonim ***** válasza:
11, 13, mert ti valószínűleg nem nézitek meg a helyes pasikat? 14 éves létedre ez zavar? Leszel te még akkora ribi, hogy az ellentettje sem fog zavarni. :D Álszent pics.k.
2015. jún. 19. 21:37
 18/19 A kérdező kommentje:

Igen, ha megélem azt a kort, akkor biztosan fonnyadt öregasszony leszek. Azonban én k*rvára nem fogok olyan testtel strandra járni, mert még magamtól is hányingerem lenne, nemhogy mások pofájába nyomni a szotyadt testemet.

#14 én sem szeretem a napot, sem a kánikulát. Én is fal fehér vagyok (gondolom a vérszegénységem miatt, de az is közre játszhat, hogy nem megyek napra, ha nem muszáj), és nem szeretem a barna bôr látványát sem. Nem tudom miért, nekem annyira mûnek hat..

Mellesleg jó olvasni, hogy nem csak én vagyok a strandolással ´gy.

2015. jún. 19. 23:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nem járok strandra, hogy ne bámuljanak, hogy tudnám nézni a helyes pasikat? Mellesleg nincsenek is helyes pasik.
2015. jún. 20. 00:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!