Más is van a strandolással így?
Gyûlölök strandra járni. Semmi bajom az alakommal, rendszeresen sportolok, még kockáim is voltak pár hónapja (jelenleg szabadnaposak), szóval nem a külsôm miatt nem szeretek járni. Egyszerûen utálom ahogyan a sok korombeli tini p*csa játsza az agyát, a sok ugráló gyereket, akik fröcskölnek össze-vissza, és a sok idióta "férfit" akiknek majd' kiugrik a szeme, ha lát egy csinos feneket. Utálom a tömeget, a klór szagát, a fonnyadt öregasszonyok látványát és a visítozó gyerekeket, korombelieket.
16/l
Én sem szeretek nagyon strandolni már legalább 2 éve. Főleg 40 fokos hőségben szerintem kisem lehet bírni vízparton, mert ott az ember csak napszúrást kap vagy jól leég. Sokszor idegesítőek az emberek, túl nagy a tömeg, főleg a Balatonon, ott hétvégén még árnyékos helyet sem lehet találni, meg mindig vigyázni a cuccokra, nehogy valaki elvigye őket........Szóval én szerintem egy strandolós napnál jobban semmibe nem fáradok jobban bele. A màsik még az idegesítő férfiak, fiúk akik a csajokat bámulják pff.....
ezért is már jó ideje nem mentem bikinibe fürödni. 14/L
te is leszel egyszer fonnyadt vénasszony,meg lehetséges,hogy neked is lesz ugráló fröcskölő gyereked
majd rólad is ilyen utálkozva fog nyilatkozni egy kis pics@...
nem kell strandra menni,és akkor nem lesznek ilyen hatalmas problémáid
Tök jó lenne egy női strand, ahova pasikat nem engednek be.
Oda még én is elmennék, pedig már nagyon rég nem voltam.
Igen, ha megélem azt a kort, akkor biztosan fonnyadt öregasszony leszek. Azonban én k*rvára nem fogok olyan testtel strandra járni, mert még magamtól is hányingerem lenne, nemhogy mások pofájába nyomni a szotyadt testemet.
#14 én sem szeretem a napot, sem a kánikulát. Én is fal fehér vagyok (gondolom a vérszegénységem miatt, de az is közre játszhat, hogy nem megyek napra, ha nem muszáj), és nem szeretem a barna bôr látványát sem. Nem tudom miért, nekem annyira mûnek hat..
Mellesleg jó olvasni, hogy nem csak én vagyok a strandolással ´gy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!