Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiatalnak érezted már magad,...

Fiatalnak érezted már magad, miközben már öregnek lát mindenki?

Figyelt kérdés

Olyan van hogy mondjuk fitt vagy és mindig is sportoltál és egészséges voltál, és ezért fizikailag nagyon jó a kondíciód, és te azthiszed illetve érzed is magad mint 20 évesen, de szembesít vele a környezet hogy csak egy vén hülyének gondolnak?

Ez nagy csalódás?

ma 08:14
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Velem most kezd ez megtörténni. 47 éves vagyok, szerintem jó karban és jó kondiban, felnőni és megkomolyodni nem sikerült, igazából ugyanúgy élem az életem mint 20 évesen, és én 20 évesnek is érzem magam. De azért nyilván látom, hogy nem a 20 évesek társaságába vagyok való már. Arról azért nincs szó, hogy vén hülyének gondolnának, de sokszor érzem a valódi 20 éves fiatalok között, hogy már én vagyok a bácsi. Nincs ezzel baj, ez az élet rendje, egyáltalán nem csalódást érzek, inkább valamiféle hálát, hogy 47 évesen még módom van a 20 évesekkel vegyülni úgy, hogy ők hívnak. Mindig nagyon figyelek hogy ne legyek senki terhére, ne akaszkodjak olyanokra kiknek egyébként az apja lehetnék. De ha ők hívnak, ők jönnek oda hozzám, akkor miért ne marhulhatnánk együtt, amíg mindenki jól érzi magát. Nem csalódás ez, hanem hatalmas szerencse, hogy ilyen a társaság ami körülvesz. Lehet hogy ez is segít egyébként, ha nem is fiatalnak, de fiatalosnak maradni.
ma 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Nekem bőven elég, hogy kellően fitt vagyok, nem törekszem arra, hogy 20évesnek tűnjek.

A ráncok azért kezdenek látszani, így már nem tegez le kapásból mindenki, na és!?!

Hordok fiatalos ruhákat, vagyis a saját kedvenc régi ruháimat, de nem csinálok magamból bolondot, és hogy mondjam, a miniszoknyát régen se vittem túlzásba, most pláne mellőzöm, még ha nem is vagyok dagadt....

Ja és van jó pár őszesbe menő hajtincsem, és eszem ágában sincs elrejteni azokat!:)

Nem étkezem a legegészségesebben, viszont nem vagyok lusta. Otthon a sok házi munka, kertészkedés, bringával közlekedem, szóval nem vagyok az a tespedő öreges típus! Àllítom így őszesen is fiatalabbnak tűnök, mint egynéhány kortársam húsz évvel ezelőtt!!!

45n

ma 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
52 éves pasasként lélekben 25-30 körül érzem magam és ez a viselkedésemen és az öltözködésemen is látszik, az egész életvitelem is olyan. De inkább tűnjek egy későnérő fickónak, mint egy megkeseredett "boomer" típusnak.
ma 09:34
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
45 vagyok, sokkal fiatalabbnak szokott nézni mindenki. Én nyilván nem úgy érzem magam, mint 20 évesen, se külsőleg, se fizikailag, se belsőleg. Viszont nem érzem magam öregnek. Sőt, a kortársaimhoz képest fiatalabbnak érzem, látom magam.
ma 09:45
 5/7 anonim válasza:
Öreg vagyok már,ropognak a csontjaim.
ma 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Jujj, itt nagyon fáj valakinek, hogy sokan 40-50 felett is jól érezzük magunkat :D
ma 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:

6! Szerintem is! Ezen röhögtem én is!

Valószínűleg olyan frusztrált alak pontozgat, aki nagyon elhagyta magát, és inkább öregebbnek látszik a koránál, és persze irigyli a fittebb kortársait....! :))))

ma 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!