Férfiak akik fiatalnak hiszik magukat miközben külsőre
nem azok, miért vannak ebben a téveszmében?
Figyelt kérdés
Gyakran mondogatják hogy dehát őt mindenki 10-15 évvel fiatalabbnak hiszi meg ilyenek. Miközben annyinak néz ki amennyi.
Ezt a téveszmét mi okozza, nem lehet hogy a férfihormon, a tesztoszteron, mert az ugye az érzelmi állapotot is befolyásolja úgy olvastam, és ha még nem csökkent le nagyon, akkor hiába idősebb a pasi, belül ő még fiatalnak hiszi magát?
A férfiak (nem mind!) általában túl, a nők (megint csak; nem mindenki) meg alulértékelik magukat.
2023. nov. 1. 21:19
2/13 anonim válasza:
Gondolom vannak olyan férfiak, akik így élik meg (pontosabban nem élik meg és elutasítják) a fiatalságuk elmúlását.
Ismerek olyan férfit akiről beszélsz te is, nála ez akkor kattant be, mikor elhagyta a komoly kapcsolata és leesett neki, hogy nem fog tudni már olyan nőt találni, akivel úgy épít kapcsolatot , hogy családjuk, gyerekük legyen. Azóta a haját is festeti, azt mondja hogy megnézik a kamaszlányok a munkahelyén, stb. Ami nem igaz.
2023. nov. 1. 21:42
3/13 anonim válasza:
Nők akik fiatalnak hiszik magukat miközben külsőre nem azok, miért vannak ebben a téveszmében?
2023. nov. 1. 21:54
4/13 anonim válasza:
Én nem vagyok öreg, ugye 27 vagyok. De nyaraláskor a pultos csajszi elkérte a személyim, aztán ledöbbenve mondta, hogy nem nézett 18 nak. 😆
2023. nov. 1. 22:00
5/13 anonim válasza:
napi férfigyűlölú femináci kérdés letudva, mehetsz aludni
2023. nov. 1. 22:23
6/13 anonim válasza:
ő
ㅤㅤㅤ
2023. nov. 1. 22:24
7/13 anonim válasza:
Miért, ebben az országban már kötelező mindenkinek siránkoznia, hogy "jaj de öreg vagyok, meg fáj mindenem"? Miért baj az ha valaki jól érzi magát a bőrében?
2023. nov. 1. 23:00
8/13 anonim válasza:
Valamiért nagyon sok férfinél beüt a férfiklimax manapság 35 éves koruk körül. Régen sokkal kevesebb férfi került a férfiklimax szánalmas állapotába és később a 40-es 50-es éveikben.
2023. nov. 2. 07:40
9/13 anonim válasza:
8-as!
Legalább néznél utána, hogy mit jelent a klimax mielőtt f.szságokat írsz!
2023. nov. 2. 08:32
10/13 anonim válasza:
A férfiaknál a klimax egy mentális állapotváltozás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!