Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak akik fiatalnak hiszik...

Férfiak akik fiatalnak hiszik magukat miközben külsőre nem azok, miért vannak ebben a téveszmében?

Figyelt kérdés

Gyakran mondogatják hogy dehát őt mindenki 10-15 évvel fiatalabbnak hiszi meg ilyenek. Miközben annyinak néz ki amennyi.

Ezt a téveszmét mi okozza, nem lehet hogy a férfihormon, a tesztoszteron, mert az ugye az érzelmi állapotot is befolyásolja úgy olvastam, és ha még nem csökkent le nagyon, akkor hiába idősebb a pasi, belül ő még fiatalnak hiszi magát?

2023. nov. 1. 21:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
A férfiak (nem mind!) általában túl, a nők (megint csak; nem mindenki) meg alulértékelik magukat.
2023. nov. 1. 21:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom vannak olyan férfiak, akik így élik meg (pontosabban nem élik meg és elutasítják) a fiatalságuk elmúlását.

Ismerek olyan férfit akiről beszélsz te is, nála ez akkor kattant be, mikor elhagyta a komoly kapcsolata és leesett neki, hogy nem fog tudni már olyan nőt találni, akivel úgy épít kapcsolatot , hogy családjuk, gyerekük legyen. Azóta a haját is festeti, azt mondja hogy megnézik a kamaszlányok a munkahelyén, stb. Ami nem igaz.

2023. nov. 1. 21:42
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
Nők akik fiatalnak hiszik magukat miközben külsőre nem azok, miért vannak ebben a téveszmében?
2023. nov. 1. 21:54
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Én nem vagyok öreg, ugye 27 vagyok. De nyaraláskor a pultos csajszi elkérte a személyim, aztán ledöbbenve mondta, hogy nem nézett 18 nak. 😆
2023. nov. 1. 22:00
 5/13 anonim ***** válasza:
20%
napi férfigyűlölú femináci kérdés letudva, mehetsz aludni
2023. nov. 1. 22:23
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

ő

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ

2023. nov. 1. 22:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért, ebben az országban már kötelező mindenkinek siránkoznia, hogy "jaj de öreg vagyok, meg fáj mindenem"? Miért baj az ha valaki jól érzi magát a bőrében?
2023. nov. 1. 23:00
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Valamiért nagyon sok férfinél beüt a férfiklimax manapság 35 éves koruk körül. Régen sokkal kevesebb férfi került a férfiklimax szánalmas állapotába és később a 40-es 50-es éveikben.
2023. nov. 2. 07:40
 9/13 anonim ***** válasza:

8-as!

Legalább néznél utána, hogy mit jelent a klimax mielőtt f.szságokat írsz!

2023. nov. 2. 08:32
 10/13 anonim ***** válasza:
A férfiaknál a klimax egy mentális állapotváltozás.
2023. nov. 2. 08:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!