Egy nyegléskedő, alkoholizáló, tiszteletlen, eddig kudarcot valló fiatalnak jót tehet a katonaság?
A tiszteknek is vissza fog pofázni. Társaival undok lesz. Neveletlen lesz ott is, megtalálja, hogyan tud kibújni a feladatok és a felelősség alól.
Nekem ez a tapasztalatom, amiket a saját szememmel láttam, de hosszú a lista, reggelig tudnék mesélni arról, miként nem változtat semmit egy kiképzés egy egész addigi életstíluson, viselkedésmódon.
5 Jah nem eleg, hogy egy bunko, meg legyen verekedos is. Ez am a tanacs. :D
Inkabb szuntessenek meg a szulok mindenfele tamogatast ey alljon a sajat labara, teljesedjen ki a munkajaban es tartsa el magat, ha mar nagyon megoldast akar valaki.
"Ha egy ilyen bekerül akkor sz@rrá fogják szopatni mind a tisztek mind a társai ha miatta kell szívniuk. Ebből kétféleképpen jöhet ki, vagy megtanul viselkedni, vagy begolyózik."
Ez nem feltétlenül igaz.
Volt egy szakasztársam, aki versenyt csinált abból, hogy engedetlen a tisztekkel, és kollektív büntetést kap az egész század.
Példa: miatta kellett éjjel kettőkor sorakozni, el is mondták, hogy xy éjjel főzött, parancsra sem hagyta abba és nem tért vissza a szobájába.
De ez a srác nem volt lent sorakozón. Elbújt, amíg mi lent fagyoskodtunk.
És senki nem fogott össze ellene, mert azt vagy megverte, vagy összekarcolta a kocsiját, vagy addig szivatta, amíg inkább a másik szerelt le...
Kidobni nem tudták az egységből, mert "befolyásos" volt. Hozzáteszem, még nekem is befolyásosabb kapcsolataim vannak, mégsem lenne pofám ilyet csinálni.
Szóval nem, a kiképzés nem csinál normális embert egy idiótából, akinek ilyen az alaptermészete. Ő konkrétan azért azért szerelt fel, mert hatalommániás, szeret irányítani másokat. Jóval fiatalabb volt nálam, egyszer a kezembe került az általános iskolai diákigazolványa: tipikus kövér kisfiú volt, akit vertek a nagyok, ezért most kompenzálni próbált.
Sajnos sok ilyen van, és pszichó alkalmasságin nem szűrik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!