Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is van a strandolással így?

Más is van a strandolással így?

Figyelt kérdés

Gyûlölök strandra járni. Semmi bajom az alakommal, rendszeresen sportolok, még kockáim is voltak pár hónapja (jelenleg szabadnaposak), szóval nem a külsôm miatt nem szeretek járni. Egyszerûen utálom ahogyan a sok korombeli tini p*csa játsza az agyát, a sok ugráló gyereket, akik fröcskölnek össze-vissza, és a sok idióta "férfit" akiknek majd' kiugrik a szeme, ha lát egy csinos feneket. Utálom a tömeget, a klór szagát, a fonnyadt öregasszonyok látványát és a visítozó gyerekeket, korombelieket.

16/l

2015. jún. 19. 00:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a napot és a vízpartot utálom, meg a meleget. :)
2015. jún. 19. 01:14
 2/19 anonim ***** válasza:
De mért jársz akkor?
2015. jún. 19. 01:14
 3/19 A kérdező kommentje:
Legalább 10 év után (már akkor is utáltam) elmentem Vasárnap a barátnôimmel. 2 hete fûztek engem, és a végén sikerült elráncigálniuk. "Jó lesz, maximum, majd haza jövünk, ha nem tetszik!" Aha.
2015. jún. 19. 01:32
 4/19 anonim ***** válasza:
:) Sajnálom.:)
2015. jún. 19. 01:37
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Elmész este 6 után, és nincs tömeg.
2015. jún. 19. 01:59
 6/19 anonim ***** válasza:
Merülj bele a jövő évi kötelező olvasmányokba, akkor mindezt észre sem veszed.
2015. jún. 19. 02:06
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
6-os ne stréberkedj már. Kérdező járj szabad strandra, tópartra. Délután, este kifejezetten élvezhető, nem tudom hol laksz, de egy nem túl forgalmas tópart délután tele van izgalmakkal, ivászat a parton, a vízben, ugrálás, stb. :D Belegondolva a túlzsúfolt élményfürdőktől pff én is utálnám, de egy strand teljesen más. :D
2015. jún. 19. 02:27
 8/19 anonim ***** válasza:
50%
Klóros tavak nem nagyon vannak, úgyhogy nyilván fürdőre gondolt, nem tópartra.
2015. jún. 19. 03:00
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem a klórral van a legnagyobb problémája, szóval ne okoskodj, mert nem áll jól.
2015. jún. 19. 03:14
 10/19 anonim válasza:
100%
Bár nem vagyok különösképpen megelégedve az alakommal,kockáim sincsenek (nem is vágyok rá,nem akarok trendi csávó lenni) de ettől Függetlenül utálok strandra járni,nem is voltam már vagy 20 éve. Gyűlölöm alapból az embereket (mert idegesítőek,kretének,bunkók) , nem szeretem a tömeget,ha nem lehet lépni mert mindenhol belebotlasz valakibe. Nem szeretem a szottyadt öregeket bámulni,nem bírom az idegesítő kiskölyköket. Nem preferálom a kisebbséget amint tőlem 2 méterre hugyoztatja a fűbe a gyerekét,nem szívesen nézem a lengén öltözött zsírdisznókat. Velencei tóhoz,Balatonhoz esetleg bányatavakhoz járok inkább,lehetőleg olyankor amikor ilyen-olyan okokból kifolyólag minél kevesebben vannak (akár éjszaka is). Ezeken a helyeken általában még elviselhetőbb a helyzet mint egy strandon. 30/f
2015. jún. 19. 05:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!