Csajoknál hölgyeknél miért divat már kirakni
kapcsolatban van de egyetlen fotó nincs a pasival?
Figyelt kérdés
ma 05:01
1/10 anonim válasza:
Biztos azért teszi ki, hogy ne zaklassák társkereséssel idegenek. Fényképet meg nem akar megosztani boldog-boldogtalannal.
ma 05:12
2/10 anonim válasza:
Nálam az sincs kint, hogy "kapcsolatban", pedig már menyasszony vagyok.
Akik közel állnak hozzám, tudják mi a helyzet. Egyszerűen nem a közösségi médián élem az életem, ennyi.
ma 05:14
3/10 anonim válasza:
Nekem az sincs kint hogy kapcsolatban lennék, pedig 3 éve a felesége vagyok. Sem rólunk sem a gyermekeinkről egy fotó sincs.
ma 05:30
4/10 anonim válasza:
Miért kellene fotót kirakni? :D Én nem nagyon töltök fel semmit Facebookra. Nem mondom, hogy soha meg abszolút kizárt, de nagyobb esély van rá, hogy a párom töltsön fel valamit rólam, és maximum megjelöljön rajta, mert engem hidegen hagy, olvasgatni szoktam csak, nem posztolni. Az zavar, hogy nem tudod csekkolgatni, melyik csajnak milyen pasija van? Mert ez elég unalmas életről árulkodik.
ma 05:44
5/10 anonim válasza:
Én se teszek ki semmit..
Egyébként általában inkább pont az a divat, hogy a nők megosztják még azt is a Facebookon ha terhesek lettek. Aztán, hogy megszületett a gyerekük, ami a szűk családra tartozna csak (meghát mást nem is érdekel)
ma 07:02
6/10 anonim válasza:
Ahogy írja az 1#: önvédelmi szerepe van, akár igaz, hogy van neki valakije, akár nem.
Másrészt a hiúságuk miatt is fontos ez, meg a többi barinő előtt is égő lenne, ha nem lenne.
ma 07:05
7/10 anonim válasza:
Én pl nem akarom hogy kibeszéljék, nézegessék kivel vagyok. Munkatársak szeretnek ilyen önjelölt nyomozók lenni. Még a nagyszüleimet is kiderítenék kicsodák.
Gyűlölöm az ilyen pofátlan, kíváncsi embereket
ma 07:17
8/10 anonim válasza:
Mi közöd hozzá, te kiber kukkoló??? 🤨
ma 07:34
9/10 anonim válasza:
A státuszt kiírják, hogy ne keressék fel idegenek társkeresési szándékkal, viszont képet nem osztanak meg a párjukról, hogy ne keresgéljenek rá, ne nyomozzanak utána.
ma 09:21
10/10 anonim válasza:
Nem mindenki szeret képeket megosztani az életéről, de attól még jelezheti bárki, hogy párkapcsolatban van. Semmi összefüggés nincs a két dolog között.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!