Egy gyerek nélkül nem lehet boldog, tejes életet élni. Ki ért ezzel egyet, mert én nem!?
Én sem. :)
Szerintem amúgy is mindenkinek más jelenti a boldogságot. Van olyan ismerősöm aki el se tudja képzelni az életét gyerek nélkül de olyan is akinek eszeágában sincs szülni.
Egyetertek vele.
A problema az hogy akinek nincs gyereke, az ezt ugy sem tudja felfogni. Aki meg gyerekes, annak volt olyan allapota is amikor nem volt gyereke, igy ossze tudja hasonlitani a kettot.
Kerdezo, ha neked egy szuletett vak bizonygatna hogy o nem akar latni, mert vakon is lehet boldog eletet elni, akkor mit mondanal neki?
Pont ugyanigy vannak a gyerekesek is akkor amikor egy gyerektelen bizonygatja nekik az igazat.
ezert tok felesleges az egesz vita. Ha lesz gyereked, megtudod, ha nem akkor nem, tok mindegy.
Most pedig nyomogathatja a minuszt a sok kis frusztralt gyerekellenes gyoker.
5-ös:
Mindenki más, nem szabad 1 ember gondolatába szűkíteni mindenki más akaratát/véleményét. Ha másért nem, az általánosításodért megérdemled a mínuszt. Ez a te véleményed, és tényként adod el, mindenkit ledegradálva, aki nem akar gyereket.. Még ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!