Szerintetek melyik a fontosabb, ha van valaki, aki szeretne/akar Téged, vagy aki bármit megtenne érted, hogy Téged megtartson?
Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 22:08
11/13 anonim válasza:
Mondom, hogy nézőpont kérdése. :D Én pl először úgy értelmeztem a másodikat, hogy bármit megtenne, hogy a magáénak tudjon, ha el akarnál menni, akár erőszakkal is visszatartana stb... De úgy is lehet értelmezni, hogy szerelemből tenne meg érted bármit pl. elajándékozza hőn szeretett macskáját, mert baromira allergiás vagy rá, vagy elköltözik veled egy másik országba, távol a családjától, csak hogy veled lehessen, mert annyira szeret.
12/13 anonim válasza:
Az 1.
Mert ott nem biztos a hátsó szándék,lehet "mély tiszta" szeretetről van szó.
Míg a 2.esetben csak hiszi az ember,hogy szeret.
A szeretet nem egyenlő a birtoklási vággyal.
Ez a bármit megtennék már alapból gyanús.
Bár lehetséges, csak ritka.
13/13 A kérdező kommentje:
én pl a 2.-ra gondoltam elsősorban, a másik ötlet vagy nézőpont eszembe se jutott
jó dolognak tartottama 2.-at ^^
én nem szívesen adnám el a mostani macskámat, ha erre apéldára gondolok, mert már jó ideje itt van nálunk 5-6 éve. talán odaadnám addig a szüleimnek, akkor sokszor látnám, így mégis a barátomnak nem lenne gond ilyen eesetben.
2015. jún. 16. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!