Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki akar felnőni? És ki akar...

Ki akar felnőni? És ki akar gyerek maradni?

Figyelt kérdés

Én 22 vagyok de a felnőttek világa abszolút nem tetszik...A komolyság, az életuntság, a szürkeség :D

Megjártam már pár dolgot, dolgoztam külföldön stb... de ott sem úgy éltem meg a dolgokat, mint egy halálkomoly felnőtt, mégis jól elvoltam, és ott láttam olyat is hogy 30-40 évesek úgy viselkedtek mint a nagy gyerekek és ők élvezték az egészet annak ellenére hogy szar munka volt legalább ezt az örömöt lelték benne hogy egymással tudtak marháskodni.

Ti hogy vagytok vele?

2015. jún. 8. 11:58
1 2
 1/13 schocko ***** válasza:
Ez nem választható opció...lehet deviánsan viselkedni, de attól még nem fogsz negyven évesen gyerek lenni...
2015. jún. 8. 12:36
 2/13 anonim ***** válasza:

kiskoromban mindig azt mondtam felnőtt akarok lenni. Anyám csak leintett hogy majd megtudom! De igazából én élvezem hogy felnőttem! Ok dolgozni kell, de ezért kapok fizut :) a magam ura vagyok, ha pizzát akarok rendelni rendelek, ha moziba akarok menni megyek... sok dolog van még amihez korábban felnőtt segítsége kellett és ezt nagyon utáltam!

Szürkén életuntan élni nem egyenlő a felnőttséggel! pl mi ha strandra megyünk akkor csúzdázunk hülyülünk a párommal, néha rajzfilmet nézünk otthon és (ne értsd félre) verekszünk, párnacsatázunk kergetjük egymást! :D Én 28/N és 29 éves!

2015. jún. 8. 12:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Élj a mának. :D

30 multam, de nem fogok megkomolyodni, nehogy már az örömömet elvegyék, mert felnőtt vagyok. Melózom messze a nagyvilágban. A gyerekkoromat elvették, most bepótolom.

2015. jún. 8. 12:46
 4/13 piriiiii ***** válasza:
100%
Miért nem lehetne felnőni megtartva a gyermekséget? :)
2015. jún. 8. 13:16
 5/13 A kérdező kommentje:

első: Nem választható opció? Hát elnézve pl az oroszokat azok sose nőnek fel még 50 évesen se, asztalt emelgetnek a fogukkal, mindenféle technora csapatják mint a huszonévesek stb... :D

És jaj de jó végre olyanokat olvasni, akik hasonlóan vélekednek mint én :D Így már nem félek annyira a jövőbeli élettől ^^

2015. jún. 8. 13:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy minden felnőttnek szürkének unalmasnak és besavanyodottnak kell lenni?
2015. jún. 8. 13:42
 7/13 schocko ***** válasza:
Én dolgozom oroszokkal együtt, de egyik sem emelget asztalt...egyébként nem kell megkomolyodni, viszont ha már naponta több órát dolgozol, akkor mégiscsak megkomolyodtál...
2015. jún. 8. 13:44
 8/13 A kérdező kommentje:
a munkát se jó ha komolyan veszed, akkor mi az élvezet benne? Még a leggazdagabb üzletemberek között is nagyon sok olyan van aki olyan mint egy nagy gyerek, csak tudja mikor legyen komoly és mikor mint egy 5 éves. Mert az üzletben sose tudhatod mikor melyikkel tudod épp megnyerni a partnert :D
2015. jún. 8. 15:50
 9/13 anonim válasza:
100%
Szerintem nyugodtan vedd lazán a dolgokat. A mai szar világban csak úgy lehet élni. Teremts magadnak boldog pillanatokat és légy belül gyermek. Szerintem mindenkiben ott van valahol a gyermeki énje. Én most vagyok a felnőtté válás legelején, de már most utálom. :D sokkal jobb volt eddig gyereknek lenni. Most meg megörülök, annyi dolgom van. Persze, jó felnőttnek lenni..stb. de ki kell kapcsolni néha.
2015. jún. 8. 16:04
 10/13 A kérdező kommentje:

ugye? Haha de jó volt egész nap cartoon networkot nézni és nem csinálni semmit. Most meg az aggodalmak stb... de kitaláltam valamit :D Elkezdek tanulni mindent amiből igazán meg lehet gazdagodni (pl ingatlanok, tőzsde, befektetések), küzdök küzdök és úgy 10 év múlva bejön minden és ismét hátradőlhetek és semmittehetek a pénz meg folyik be :D

Még mindig jobb lenne mint olyan állásokban utazni ahova csak úgy felvesznek, pl gyár, ahol örökké aggódnék hogy vajon holnap kirúgnak-e a munkahelyemről ahol a fizetésem arra elég hogy a rezsimet kifizessem, de semmi másra nem elég.

2015. jún. 9. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!