Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki akar felnőni? És ki akar...

Ki akar felnőni? És ki akar gyerek maradni?

Figyelt kérdés

Én 22 vagyok de a felnőttek világa abszolút nem tetszik...A komolyság, az életuntság, a szürkeség :D

Megjártam már pár dolgot, dolgoztam külföldön stb... de ott sem úgy éltem meg a dolgokat, mint egy halálkomoly felnőtt, mégis jól elvoltam, és ott láttam olyat is hogy 30-40 évesek úgy viselkedtek mint a nagy gyerekek és ők élvezték az egészet annak ellenére hogy szar munka volt legalább ezt az örömöt lelték benne hogy egymással tudtak marháskodni.

Ti hogy vagytok vele?

2015. jún. 8. 11:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nagyon ismerős dilemma..... :) 1 évvel vagyok idősebb nálad csupán....

Gyerekként már maga a létezés is különleges volt;kicsi és egyszerű dolgok is boldoggá tudták tenni az embert. Felnőttként boldognak lenni már nem olyan könnyű,valami "pótszer" kell hozzá.A boldogság forrása leginkább az ösztönök,testi örömök kielégítésében terjed ki aztán szevasz....

Na mindegy,drukkolok mindenkinek és magamnak is,aki nem találja a helyét a felnőttek világban,hogy sikerüljön. :)

2015. jún. 23. 09:49
 12/13 anonim ***** válasza:
valamikor 10 éves koromig akartam felnőtt lenni, aztán valahogy ez a vágyam megszünt. Most 30 éves elmúltam, de egyszerűen nem akarom elfogadni azt hogy már nem vagyok gyere, vannak dolgok amikkel ezt próbálom megoldani, példáúl még mindig egyetemre járok, nappali képzésre, kollégiumban lakom, csoporttársaim huszonévesek és rohadt jól érzem magam velük. Valahogy nem állok arra készen hogy megnősüljek, gyerekem legyen, elmenjek dolgozni meg hasonló "felnőtt" dolgok. Nemrég kezdtem újra egy alapszakot és nem tudom meddig fogok még egyetemre járni, jelenleg még nem lógok ki a huszonévesek közül, arca főleg nem, gondolkodásban meg végképp :) Én nem szeretnék felnőni, felnőtté válni, de előbb-utóbb rá kell majd jönnöm hogy ez a jelenlegi állapot egyszer véget ér, eljön majd az az idő amikor már kifogok lógni a fiatal egyetemisták közül és ezt rohadtul nem várom.
2015. jún. 27. 13:03
 13/13 anonim válasza:
Motoros vagyok,,, sosem fogok felnőni. Különben meg, annyira lennék újra 16 éves, 25 éves gondolkodással, sok mindent máshogy csinálnék. De viszont, jó lenne már szülőktől elszakadva élni.
2015. júl. 31. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!