Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Található itt az oldalon...

Található itt az oldalon olyan nő, aki az átlagtól eltérően, tud helyesen írni, szépen fogalmazni és van is rá igénye?

Figyelt kérdés

Újra és újra igénytelen kis ribikbe futok bele.

Egybe írják a szavakat.Ékezetek már évek óta nem léteznek.Kis,és nagy betű? áá minek az?!Igényesség,jó megfogalmazás,figyelés a helyes szórendre? Álmaimban esetleg.

Komolyan nincs itt senki,akinek a kommunikációs képességei nem egy cigányéval vetekednek?

2015. jún. 16. 21:14
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
FÁRADTSÁG
2015. jún. 16. 23:03
 32/36 piriiiii ***** válasza:
100%

Igaza van, az bizony fáradság. :)

Fáradtak a dologgal, de nem biztos, hogy el is fáradtak.

2015. jún. 16. 23:05
 33/36 A kérdező kommentje:
Igen :)
2015. jún. 16. 23:18
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

FáraDság: fáradozás, tevékenykedés.

FáraDTság: elcsigázottság érzése, amikor pihenni szeretnél.

Ez két külön szó. Mint a Gizike meg a gőzeke. Az se mindegy...

2015. jún. 16. 23:38
 35/36 anonim ***** válasza:

hát az egy dolog ki ír helyesen meg ki nem ....

de a legtöbb olyan, hogy helyesírással és választékos fogalmazásával próbálja felcicomázni a sz**rt

sokat ér vele...

a tartalma a lényeg.

ez a másik véglet :D a hülyeség mindenhogy az.Kerülni kell őket.

2015. jún. 16. 23:48
 36/36 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a kérdésedre válaszolva: található.

Én nem vagyok "igénytelen kis ribi", használok ékezeteket, kis- és nagybetűket. A jó megfogalmazás egy -szerintem- relatív dolog. És az, amit te itt leírtál, nem feltétlenül összeegyeztethető a kommunikációs képességekkel.

(és egy cigány származású embernek is lehetnek jó kommunikációs képességei, ez nem bőrszín kérdése. Undorító a rasszizmusod.)

2015. jún. 17. 01:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!