Található itt az oldalon olyan nő, aki az átlagtól eltérően, tud helyesen írni, szépen fogalmazni és van is rá igénye?
Újra és újra igénytelen kis ribikbe futok bele.
Egybe írják a szavakat.Ékezetek már évek óta nem léteznek.Kis,és nagy betű? áá minek az?!Igényesség,jó megfogalmazás,figyelés a helyes szórendre? Álmaimban esetleg.
Komolyan nincs itt senki,akinek a kommunikációs képességei nem egy cigányéval vetekednek?
Igaza van, az bizony fáradság. :)
Fáradtak a dologgal, de nem biztos, hogy el is fáradtak.
FáraDság: fáradozás, tevékenykedés.
FáraDTság: elcsigázottság érzése, amikor pihenni szeretnél.
Ez két külön szó. Mint a Gizike meg a gőzeke. Az se mindegy...
hát az egy dolog ki ír helyesen meg ki nem ....
de a legtöbb olyan, hogy helyesírással és választékos fogalmazásával próbálja felcicomázni a sz**rt
sokat ér vele...
a tartalma a lényeg.
ez a másik véglet :D a hülyeség mindenhogy az.Kerülni kell őket.
Kedves kérdező, a kérdésedre válaszolva: található.
Én nem vagyok "igénytelen kis ribi", használok ékezeteket, kis- és nagybetűket. A jó megfogalmazás egy -szerintem- relatív dolog. És az, amit te itt leírtál, nem feltétlenül összeegyeztethető a kommunikációs képességekkel.
(és egy cigány származású embernek is lehetnek jó kommunikációs képességei, ez nem bőrszín kérdése. Undorító a rasszizmusod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!