Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Található itt az oldalon...

Található itt az oldalon olyan nő, aki az átlagtól eltérően, tud helyesen írni, szépen fogalmazni és van is rá igénye?

Figyelt kérdés

Újra és újra igénytelen kis ribikbe futok bele.

Egybe írják a szavakat.Ékezetek már évek óta nem léteznek.Kis,és nagy betű? áá minek az?!Igényesség,jó megfogalmazás,figyelés a helyes szórendre? Álmaimban esetleg.

Komolyan nincs itt senki,akinek a kommunikációs képességei nem egy cigányéval vetekednek?

2015. jún. 16. 21:14
1 2 3 4
 11/36 piriiiii ***** válasza:

Cuki vagy, hogy még mindig ezen pörögsz, miközben, akik itt írtak Neked, úgy vélem, egytől egyig helyesen írnak.

(belém lehet kötni a személyes névmások terén, de nem izgat)

2015. jún. 16. 21:35
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
mi meg kérjük, hogy rakj bele vesszőt és szóközt, hogy értsük hol van a két szó között a válaszvonal...nem érted mit akarunk mondani. Nem az a baj, hogy nem írsz helyesen, hanem hogy a kérdésed, ami számos stilisztikai hibát rejt, pont arról szól, hogy mi, a gyk-többi látogatója miért nem írunk helyesen és kifejezően. Magyarán leszólsz minket, kis ribnek tartasz, holott te se vagy jobb. Más szemében a szálkát, sajátodban a gerendát nem veszed észre.
2015. jún. 16. 21:35
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

*b*****ni a másikat?

Látom milyen szépen tudod kifejezni magad:D

2015. jún. 16. 21:39
 14/36 A kérdező kommentje:

Remek...

Nem is tudom hol említettem, hogy nyelvtan szakos tanár vagyok,és 2x nézem át a leírt szöveget mielőtt elküldöm,hogy ne tudjanak belekötni később az emberek.Szó sem volt erről.

2015. jún. 16. 21:39
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

attól, hogy nem írok nagy betűket, még nem vagyok igénytelen...mondjuk, legalább néznéd át a szöveget, mielőtt elküldöd, kevésbé lenne álszent a szövegelésed

amúgy szerintem te tényleg csak álmaidban futsz össze olyan nővel, aki szóba áll veled :D

2015. jún. 16. 21:41
 16/36 A kérdező kommentje:
Sok itt az ész.Csak nehogy pofára essetek benne.
2015. jún. 16. 21:42
 17/36 anonim ***** válasza:
#10 nem akarsz ismerkedni? :D
2015. jún. 16. 21:43
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, rég találkoztam ilyen irritáló stílusú emberrel mint te. Pongyolán fogalmazol, trágár kifejezéseket használsz és még mi vagyunk a rosszak? Olyan elvárásokat támasztasz a nők elé, amiknek te magad is képtelen vagy megfelelni.
2015. jún. 16. 21:48
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

"Kötözködésből nem kérek!"

Azt elhiszem! :) De te azért azzal nyitottál.

Akkor folytassuk a szöveged javítását.

Külön pikáns, hogy pont az írásjelek meglétét követelő mondatodból sikerült kifelejtened kettő vesszőt is, a mellékmondatok határairól.

nem ért,csak --> nem ért, csak

szebben írok,és fejezem ki magam --> szebben írok és fejezem ki magam

említettem,de --> említettem, de

azért beleköttök,ha --> azért beleköttök, ha

írok.Legyen --> írok. Legyen

érthető,és kifejező!Legyenek --> érthető és kifejező! Legyenek

írásjelek,hogy --> írásjelek, hogy

tudjam mikor van vége --> tudjam, mikor van vége

tudtok írni,nem --> tudtok írni, nem

nem értem akkor miért veszitek magatokra. --> nem értem, akkor miért veszitek magatokra.

2015. jún. 16. 21:48
 20/36 A kérdező kommentje:
Amit itt láttok,azt idehánytam 1 perc alatt :) Ti pedig elhiszitek ,hogy ez minden,amit tudok,és elítéltek ismeretlenül.Gratulálok mindenkinek! tapsvihar!
2015. jún. 16. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!