Található itt az oldalon olyan nő, aki az átlagtól eltérően, tud helyesen írni, szépen fogalmazni és van is rá igénye?
Újra és újra igénytelen kis ribikbe futok bele.
Egybe írják a szavakat.Ékezetek már évek óta nem léteznek.Kis,és nagy betű? áá minek az?!Igényesség,jó megfogalmazás,figyelés a helyes szórendre? Álmaimban esetleg.
Komolyan nincs itt senki,akinek a kommunikációs képességei nem egy cigányéval vetekednek?
Cuki vagy, hogy még mindig ezen pörögsz, miközben, akik itt írtak Neked, úgy vélem, egytől egyig helyesen írnak.
(belém lehet kötni a személyes névmások terén, de nem izgat)
*b*****ni a másikat?
Látom milyen szépen tudod kifejezni magad:D
Remek...
Nem is tudom hol említettem, hogy nyelvtan szakos tanár vagyok,és 2x nézem át a leírt szöveget mielőtt elküldöm,hogy ne tudjanak belekötni később az emberek.Szó sem volt erről.
attól, hogy nem írok nagy betűket, még nem vagyok igénytelen...mondjuk, legalább néznéd át a szöveget, mielőtt elküldöd, kevésbé lenne álszent a szövegelésed
amúgy szerintem te tényleg csak álmaidban futsz össze olyan nővel, aki szóba áll veled :D
"Kötözködésből nem kérek!"
Azt elhiszem! :) De te azért azzal nyitottál.
Akkor folytassuk a szöveged javítását.
Külön pikáns, hogy pont az írásjelek meglétét követelő mondatodból sikerült kifelejtened kettő vesszőt is, a mellékmondatok határairól.
nem ért,csak --> nem ért, csak
szebben írok,és fejezem ki magam --> szebben írok és fejezem ki magam
említettem,de --> említettem, de
azért beleköttök,ha --> azért beleköttök, ha
írok.Legyen --> írok. Legyen
érthető,és kifejező!Legyenek --> érthető és kifejező! Legyenek
írásjelek,hogy --> írásjelek, hogy
tudjam mikor van vége --> tudjam, mikor van vége
tudtok írni,nem --> tudtok írni, nem
nem értem akkor miért veszitek magatokra. --> nem értem, akkor miért veszitek magatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!