Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Található itt az oldalon...

Található itt az oldalon olyan nő, aki az átlagtól eltérően, tud helyesen írni, szépen fogalmazni és van is rá igénye?

Figyelt kérdés

Újra és újra igénytelen kis ribikbe futok bele.

Egybe írják a szavakat.Ékezetek már évek óta nem léteznek.Kis,és nagy betű? áá minek az?!Igényesség,jó megfogalmazás,figyelés a helyes szórendre? Álmaimban esetleg.

Komolyan nincs itt senki,akinek a kommunikációs képességei nem egy cigányéval vetekednek?

2015. jún. 16. 21:14
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

OFF

#17: nőnemű jelentkezővel szívesen. :)

Viszont előre kell bocsátanom, hogy nem vagyok már mai gyerek, alaposan elmúltam már harminc. Meg harmincöt is. :)

ON

Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy ha esetleg a kérdező egy troll, akkor viszont gratulálok, nagyon ügyesen csinálja! :)

2015. jún. 16. 21:54
 22/36 anonim ***** válasza:

"Ti pedig elhiszitek ,hogy ez minden,amit tudok,és elítéltek ismeretlenül.Gratulálok mindenkinek! tapsvihar!"

nem elhiszitek, hanem azt hiszitek...

amúgy van egy ide illő szólás a szálkáról meg a gerendáról...

2015. jún. 16. 21:55
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

ja

bullshit, kedves kérdező, bullshit. aki tud írni, az tud írni.

2015. jún. 16. 21:55
 24/36 anonim ***** válasza:
#21 37/N ;)
2015. jún. 16. 21:56
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, el kéne gondolkodnod, valójában ki az igénytelen kis ribi, mert ekkora epic fail-t régen láttam.
2015. jún. 16. 21:57
 26/36 A kérdező kommentje:
Aki tud kötekedni,az kötekszik! mer há mé ne kötekedne ,azé van az ódal,nem? há de. Köszönöm az esti veszekedést,kioktatást azoknak akik vették a fáradtságot és kinyilvánították a hatalmas dühüket amit irántam éreznek,persze ismeretlenül! :D
2015. jún. 16. 21:57
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, mi ebből a tanulság? :)

Ha tudsz ennél jobban, szebben is írni, akkor a világért se titkold el, hanem mutasd meg! :)

Mindig, ahányszor csak írsz - de főleg olyankor, amikor épp másokat ekézel szerteszéjjel a nyelvi igénytelenségük miatt. ;)

Kapd össze magad, hajrá!

Meg esetleg azzal kapcsolatban is levonhatsz egy-két tanulságot, hogy hol érdemes ismerkedni, meg hol nem...

2015. jún. 16. 22:00
 28/36 anonim ***** válasza:
Amit itt látsz, azt 10 másodperc alatt írtam le. És még sincs benne hiba, ugyanis én, veled ellentétben igényes vagyok a kezem közül kiadott összes munkára, legyen az dolgozat, újságcikk, vagy csak ide egy kommentár. Persze ember vagyok, én is tévedhetek, nem írok tökéletesen, de veled ellentétben, én nem írok ki sértő kérdést mások íráskészségeiről.
2015. jún. 16. 22:01
 29/36 anonim ***** válasza:
az nem fáraDTSág, bakker, hanem fáraDSág
2015. jún. 16. 22:05
 30/36 anonim ***** válasza:

"Ti pedig elhiszitek ,hogy ez minden,amit tudok,és elítéltek ismeretlenül.Gratulálok mindenkinek! tapsvihar!"

Te pedig azokat a kis ribiket ítéled el ismeretlenül. :)

2015. jún. 16. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!