Található itt az oldalon olyan nő, aki az átlagtól eltérően, tud helyesen írni, szépen fogalmazni és van is rá igénye?
Újra és újra igénytelen kis ribikbe futok bele.
Egybe írják a szavakat.Ékezetek már évek óta nem léteznek.Kis,és nagy betű? áá minek az?!Igényesség,jó megfogalmazás,figyelés a helyes szórendre? Álmaimban esetleg.
Komolyan nincs itt senki,akinek a kommunikációs képességei nem egy cigányéval vetekednek?
OFF
#17: nőnemű jelentkezővel szívesen. :)
Viszont előre kell bocsátanom, hogy nem vagyok már mai gyerek, alaposan elmúltam már harminc. Meg harmincöt is. :)
ON
Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy ha esetleg a kérdező egy troll, akkor viszont gratulálok, nagyon ügyesen csinálja! :)
"Ti pedig elhiszitek ,hogy ez minden,amit tudok,és elítéltek ismeretlenül.Gratulálok mindenkinek! tapsvihar!"
nem elhiszitek, hanem azt hiszitek...
amúgy van egy ide illő szólás a szálkáról meg a gerendáról...
ja
bullshit, kedves kérdező, bullshit. aki tud írni, az tud írni.
Kedves Kérdező, mi ebből a tanulság? :)
Ha tudsz ennél jobban, szebben is írni, akkor a világért se titkold el, hanem mutasd meg! :)
Mindig, ahányszor csak írsz - de főleg olyankor, amikor épp másokat ekézel szerteszéjjel a nyelvi igénytelenségük miatt. ;)
Kapd össze magad, hajrá!
Meg esetleg azzal kapcsolatban is levonhatsz egy-két tanulságot, hogy hol érdemes ismerkedni, meg hol nem...
"Ti pedig elhiszitek ,hogy ez minden,amit tudok,és elítéltek ismeretlenül.Gratulálok mindenkinek! tapsvihar!"
Te pedig azokat a kis ribiket ítéled el ismeretlenül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!