Található itt az oldalon olyan nő, aki az átlagtól eltérően, tud helyesen írni, szépen fogalmazni és van is rá igénye?
Újra és újra igénytelen kis ribikbe futok bele.
Egybe írják a szavakat.Ékezetek már évek óta nem léteznek.Kis,és nagy betű? áá minek az?!Igényesség,jó megfogalmazás,figyelés a helyes szórendre? Álmaimban esetleg.
Komolyan nincs itt senki,akinek a kommunikációs képességei nem egy cigányéval vetekednek?
Én itt vagyok.
Viszont, ne haragudj, Te sem írsz tökéletesen.
És még kategorizálod is az embereket.
Szerény véleményem azt súgja, hogy még vannak lányok ezen az oldalon, akik helyesen tudnak írni és műveltek, viszont ha ennyire kultúr emberekkel szeretnél cseverészni, előbb gondolkodj el...akinek van esze, általánosít ily nagy mértékben?
Nem.
Engem is nagyon idegesítenek azok, akik úgy akarnak választ kapni, hogy még arra se veszik a fáradságot, hogy érthetően és igényesen fogalmazzák meg a kérdésüket. Aztán még én vagyok a szemét, ha ezt szóvá merem tenni. Viszont neked is lenne mire odafigyelned.
Amúgy meg én cigány vagyok, csak hogy tudd. Mi is tudunk írni, képzeld. Szerintem helyesebben írok nálad, pedig gondolom, fehér ember vagy, ha így cigányozol :)
Örülj neki hogy egyáltalán raktam bele vesszőket b+ -.-
Nem mondtam hogy tökéletesen írok.Legyen érthető,és kifejező!Legyenek kint az írásjelek,hogy tudjam mikor van vége a mondatnak.Tényleg lehetetlent kérek?
Én ilyen nő vagyok. Irodalmi szinten használom a nyelvet, könyveim jelentek meg, irodalmi folyóiratokba írok.
Ja, és leszbikus vagyok.
De ha vérheteró lennék, akkor sem randiznék veled.
Azért, mert te meg egy műveletlen ember vagy, aki két sort nem képes hiba nélkül leírni.
Mutatom, milyen nyelvi furkóságokat sikerült elkövetned:
Egybe írják --> Egybeírják
a szavakat.Ékezetek --> a szavakat. Ékezetek
Léteznek.Kis --> Léteznek. Kis
Kis,és nagy betű --> Kis- és nagybetű
áá minek --> Á, minek
az?!Igényesség --> az?! Igényesség
Igényesség,jó --> Igényesség, jó
megfogalmazás,figyelés --> megfogalmazás, figyelés
senki,akinek --> senki, akinek
Ez még csak persze a jéghegy csúcsa, hogy formailag is primitíven írsz, de a szókincseden, szóhasználatodon is látszik, hogy életedben talán ha három könyvet kinyitottál, és valószínűleg még azokat sem tudtad helyesen kiszínezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!