Hogyan kell tudatosan építeni egy sikeres életet?
Figyelt kérdés
Én férfi létemre utálok másokat megbántani, de a férfiaknak muszáj ezt tenniük máskülönben lenézik őket és előbb utóbb betámadják. Utálom is az ilyen nagyképű embereket. Sajnos a tanárjaim között is van egy vén farok amelyik folyamatosan ha sokan vagyunk engem talál meg. Neki ez az élet mondhatni bevált volt egy saját vállalkozása. És pénze is van2015. jún. 9. 23:06
1/3 anonim válasza:
Inkább az a szégyen, hogy férfi (fiú...) létedre ennyire a mások általi megítélesedtől függsz és nem mered azt tenni, amit te jónak látsz.
2/3 anonim válasza:
"Én férfi létemre utálok másokat megbántani, de a férfiaknak muszáj ezt tenniük máskülönben lenézik őket és előbb utóbb betámadják"
LOL.
Ezt melyik onmegvalosito konyvben olvastad?
3/3 anonim válasza:
"Bevált neki az élet." Biztos vagy te ebben? Tudsz róla még mást is esetleg? Pl.: boldog családi életet él vagy hogy egyáltalán van neki családja? Honnan tudod,hogy a nagy vagyon közepette nem az az első dolga-e hazamenetelkor,hogy bepiál,s így elfelejtse hogy mennyire magányos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!