Tényleg rockot hallgat a csaj vagy nem tudatosan hord zenekaros pólókat?
Simán lehet, az ember nem feltétlenül követi a kedvenc zenei stílusának öltözködési kultúráját.
Én is a rockot preferálom, közben a ruhatáram meg farmernadrágokból és kötött pulcsikból áll.
Két pillanatba telik kideríteni, hogy tényleg rajong-e értük. Beszélgetésbe elegyedsz vele, megdicséred a pólóját, elmeséled, hogy ők a kedvenc bandád és a reakciójából/válaszából kiderül a válasz a kérdésedre.
A fene mondta, hogy rossz! Sőt! annyira kevés rock zene kedvelőt ismerek, hogy foggal körömmel kapok az után, aki szereti a rockot.
csak az a gond, hogy elég abszurd, hogy ennyi idősen szeresse a rockot.... és ha csak divatból van rajta a the rolling stone logója a blúzán, akkor cse.zhetem, mert megszólítottam egy hisztis tini piicsát, aki leszól hogy már miért hallgatna ő rockot (közben ott virít a logó a blúzán), találkoztamilyen esettel már
Szerintem is szeretheti.
Biztos ismeri a megnevezett együtteseket, hiszen az túl nagy véletlen lenne, hogy mindig csak olyan pólók tetszenek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!