Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A ti párotok hol dolgozik csajok?

A ti párotok hol dolgozik csajok?

Figyelt kérdés

2014. aug. 28. 12:11
 1/9 Tubarózsa ***** válasza:

Hali! Az én férjem a Volánbusznál buszsöför.

Tied?

24N

2014. aug. 28. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Egy Online iskolát vezet

22/L

2014. aug. 28. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Van 4 cége.
2014. aug. 28. 12:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Alstom :D
2014. aug. 28. 12:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Kisfőnök egy gyárban,ahol én meós/szerelő vagyok.nem egy területen vagyunk persze:-)
2014. aug. 28. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Rendőr.
2014. aug. 28. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagyok férjnél, de a párom egy helyi vegyi gyárban ahol én is dolgozom ő raktáros, egy részlegen vagyunk de külön munkakörbe külön helyiségekben, ritkán futunk össze munkahelyen belül. Párom csak 2 műszakban dolgozik én 3 műszakban már eleve ez is olyan dolog hogy csak ritkán vagyunk egy szakba.

A párom többnyire targoncázik, de ugyanúgy ellátja az adminisztrációs munkát, leltározás egy részét is ő csinálja, illetve délutánosba csak ketten vannak, akkor anyagkiadóba van "ügyeletbe" ami neki a legegyszerűbb műszakja mert akkor alig csinálnak valamit, akkor jobbára takarítanak ami kivan adva nekik, de sokszor unalmukba csinálják mert csak 2 naponta kell takarítaniuk.

De ez mellett hamarosan iskolába fog járni délutánonként továbbképzésre hogy a raktár egyik részlegét mert 3 részleg van, és azért fog járni arra hogy áttudja venni jövőre a kis raktárat ahová a kész termék kerül, mert különítve lesz az egész az alapanyag raktártól és oda is akarnak vezetőt, illetve egy 3 fős brigádot akik fogadják illetve átadják a szállítóknak az anyagot. És mivel a páromnak ez nagy lehetőség mert erre a feladatra csak belsőst akarnak felvenni így több fizetése lesz állandó délelőttös műszak, és a helyére meg betud kerülni a testvére is aki régóta pályázik erre a munkahelyre.

2014. aug. 28. 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Párom egy napelemekkel foglalkozó cégnél dolgozik
2014. aug. 28. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Vezérigazgató $$$ ::DD <3 :33 imádom
2014. szept. 9. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!