Hali! Az én férjem a Volánbusznál buszsöför.
Tied?
24N
Nem vagyok férjnél, de a párom egy helyi vegyi gyárban ahol én is dolgozom ő raktáros, egy részlegen vagyunk de külön munkakörbe külön helyiségekben, ritkán futunk össze munkahelyen belül. Párom csak 2 műszakban dolgozik én 3 műszakban már eleve ez is olyan dolog hogy csak ritkán vagyunk egy szakba.
A párom többnyire targoncázik, de ugyanúgy ellátja az adminisztrációs munkát, leltározás egy részét is ő csinálja, illetve délutánosba csak ketten vannak, akkor anyagkiadóba van "ügyeletbe" ami neki a legegyszerűbb műszakja mert akkor alig csinálnak valamit, akkor jobbára takarítanak ami kivan adva nekik, de sokszor unalmukba csinálják mert csak 2 naponta kell takarítaniuk.
De ez mellett hamarosan iskolába fog járni délutánonként továbbképzésre hogy a raktár egyik részlegét mert 3 részleg van, és azért fog járni arra hogy áttudja venni jövőre a kis raktárat ahová a kész termék kerül, mert különítve lesz az egész az alapanyag raktártól és oda is akarnak vezetőt, illetve egy 3 fős brigádot akik fogadják illetve átadják a szállítóknak az anyagot. És mivel a páromnak ez nagy lehetőség mert erre a feladatra csak belsőst akarnak felvenni így több fizetése lesz állandó délelőttös műszak, és a helyére meg betud kerülni a testvére is aki régóta pályázik erre a munkahelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!