Ha külföldön dolgozik a párotok. Ha lehetne kiköltöznétek utána vagy maradnátok távkapcsolatban?
Azoktól kérdezem, akiknek a férjük/párjuk külföldön van és ritkán találkoznak. Ha lehetne kiköltöznétek utána? Miért? Ha maradnátok itthon, akkor miért?
Kíváncsi vagyok a véleményekre! Előre is köszi a válaszokat!
Vagy kimennék utána, vagy ő jönne haza.
Szerintem a távkapcsolat akkor tartható fenn, ha van kilátásban egy közös cél, egy közös élet. Nem vállalnék távkapcsolatba gyereket...
Köszi az eddigi válaszokat!
Szerintetek jobb, ha egy idegen országban, ahol más nyelvet beszélnek, ott laknátok, és a gyerek/gyerekek ott járnának oviba és iskolába. Itt hagynátok az összes családtagot és barátot?
Ez sok mindentől függ.
Melyik ország?Mennyire beszélem a nyelvet?Mennyire viselne meg a családom hiánya?Mennyire viselne meg a környezetváltozás?Megéri odamenni vagy itthon jobban kijövök anyagilag?Ha valami gubanc van,hazatudok-e jönni?Mi köt ide?Milyen a viszonyom a párommal?Van-e gyerek?Ha igen,hány éves?
Szóval millió1 dologtól függ.Ezt csak te tudhatod.Neked kell mérlegelned.
Igen, szerintem jobb a gyereknek. Vagyis több előnye van, mint hátránya. Persze függ attól is, milyen messzire mennétek és hány évesek.
Mi Angliában élünk, 2-3 havonta hazamegyünk akkor vagyunk a rokonokkal.
Én nem bírnám a férjem nélkül, megőrjítene a hiánya és azt sem tudnám elviselni, hogy kimarad a baba életéből. Hiszen egy kisbaba 1 hét alatt annyit változik. Egyetlen család sem érdemli ezt a szörnyűséget.
Szóval én mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!