Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit dolgozik a párotok? Nektek nincs a munkaidő/túlórák miatt hiszti?

Figyelt kérdés
Az én páromnak nincs normális munkaideje, állandóan csörög a telefonja.

2013. szept. 27. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:

nem mondom el hol dolgozik.

de néha kicsit kellemetlen.

pl ő most éjszakás. én meg.. délelőttős.. szóval néha kellemetlen de sajnos muszáj.

2013. szept. 27. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Én még suliba járok, abszolút össze-vissza. Hol ott vagyok reggel 8-tól este 7-ig, hol csak délután van egy órám 3-tól 5-ig és le van tudva. Kéthetente egy napom szabad.

Igazából az ő munkaideje elég fix, 9-17-ig dolgozik, szombaton délig. Az zavar, hogy igazán túl sok értékes időt nem tudunk együtt tölteni, nemtudunk elmenni sehova egy-két napra, mert szombaton is dolgozik, vagy bármi...

2013. szept. 27. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
7-5-ig dolgozik, ez annyira nem para. Csak az, hogy én 9-5-ig, de aztán este 8-10ig is, és szombaton is megyek napközben. Így hétköznap ha nincs semmi elintéznivaló, akkor két órát együtt tudunk tölteni, aztán mire én hazaérek, ő már alszik (most is...). Hétvégén meg marad a vasárnap mindenre. Kevés. Mondjuk szerencsére férfi létére szombaton amíg én dolgozom, ha nincs extra munkája, akkor megcsinálja a házimunkát, így legalább az nem marad vasárnapra. És nem mellesleg kevés szexisebb dolog van annál, mint amikor hazaérve egy izmos félmeztelen férfit találok a tűzhely előtt állva, ahogy épp a kedvenc kajám készíti :)
2013. szept. 27. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:

8-8ig dolgozik, este fél 10re ér haza. ritkán előfordul hogy átteszik máshová akkor 6ig dolgozik, akkor fél8ra ér haza.

én 10-6ig dolgozom a munkahelyemen, negyed 7re hazaérek, annyi időm van, hogy híradót nézzek, aztán jön az itthoni munka (takarítás, főzés, hétvégén mosás) havonta 1x pedig nagytakarítás.

Mire hazaér végzek a dolgommal, és vacsit adok neki, közben dumcsizunk, majd evés közben mesét néz, én meg az épp aktuális sorozatot ami érdekel...Végtelen határok, Family guy, vagy szerdánként a tvben A Stephen King sorozatot pl. Mikor mi...

Felnőttek vagyunk, elfogadjuk, hogy ilyen az élet, munkából áll nagyrészt. Egyikünknek sincs a munkájában olyan hogy túlóra. És nincs hiszti sem.:)

Járunk szórakozni is, a családját látogatni, de max havi 1x, mert pihenni is kell: de ezeket csak hétvégén, illetve ha az évfordulóink hétköznapra esnek, arra szabadnapot veszünk ki.

27/N

2013. szept. 28. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!