Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚÚÚK! Ti hogy viselkedtek a barátnőtökkel ha menstruál?
Elmondja-e nektek?
Vagy hamarabb észreveszitek?
Gondoskodóbbak-e vagytok?
Hisztisek-e akkor a barátnőtök?
Szerintetek gusztustalan a menstruáció?
És szoktatok akkor szexelni? :D
írjatok minél többen!
Bocsi. Nem vagyok fiú, de ezt nem hagyhatom szó nélkül.
Mi az, hogy gusztustalan? Ez természetes. Szerinted mi csajok szeretjük? Nem. Dehogy. De nem tudonk ellene mit tenni
Minden lánynál más és más. Nekem elmondták mindig maguktól a partnereim. Mi van abban? Semmi. Ez nőknél természetes dolog.
A hisztizést nem vettem észre sose (alapból nem kezdek a hisztis lányokkal, kerülöm őket jó messzire). Ez az ő dolguk. Nem szólok bele az egészségükbe nem is értek hozzá, az a nőgyógyász dolga.
Ha előfordul a havi, akkor sexbe meg szünet van ennyi.
Ez a kérdés túlságosan értelmes és összetett ahhoz, hogy sok választ kapj rá. Ha odatennéd mellé, hogy elküldöd a melleidet/farkadat privátban, máris kapnál minimum 20 választ.
Én el tudom mondani, mit csinál a párom. Tudja, mikor jön meg nekem, együtt tartjuk számon a ciklust. Gondoskodóbb, mert tudja, hogy sokszor szédülök, és hogy mellé fáj a hasam is. Kissé érzékenyebb vagyok olyankor, ezt figyelembe veszi, úgy fog, ölel, simogat, tehát odafigyel, persze nem úgy, mintha halálos beteg lennék, de visszafogja magát.
Aki szerint meg gusztustalan a menstruáció, az retardált. A párom sokszor megjegyzi, hogy tiszteli a nőket, amiért kiállnak ilyeneket, ugyanis elképzelni sem tudja, milyen lehet minden hónapban túlesni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!