Tényleg rockot hallgat a csaj vagy nem tudatosan hord
zenekaros pólókat?
Figyelt kérdés
láttam a suliban egy 13 éves csajt, akin Gun N' Roses-os póló volt. azóta figyelem: szinte minden nap AC/DC-s, Aerosmith-es, Metallica-s pólókban jön, de másképpen átlagosan öltözködik (farmer, szoknya, kardigán, félcipő, stb.) akkor most ő rocker vagy mi? mert szivsen megismerném, már csak barátkozás szempontjából, hisz a rockereknek össze kell tartaniuk! :)
Lehet, hogy hülyeség azt gondolni, hogy ennyi idősen nem szeretheti a rockot, hisz én is ezeken nőttem fel. Talán neki is olyan bolond rocker szülei voltak, mint nekem (jó értelemben) :)))
2014. szept. 12. 23:16
12/19 A kérdező kommentje:
*vannak
2014. szept. 12. 23:17
13/19 anonim válasza:
Nyugodtan menj oda hozzá. Biztos, hogy szereti. :))
Amúgy én 12 éves koromban már rockot hallgattam. :)
14/L
2014. szept. 12. 23:38
14/19 A kérdező kommentje:
bennem kábé 10-11 éves koromban tudatosult, hogy az, amit hallgatok rock :D
2014. szept. 13. 00:24
15/19 anonim válasza:
"elég abszurd, hogy ennyi idősen szeresse a rockot"
Miért ne szerethetné? Van internet, magától is rátalálhat erre-arra, de az is lehet, hogy egy idősebb családtagja hallgat rockot és megszerette ő is.
Nagy általánosságban meg nem ér öltözködés alapján ítélni, mert nem mindenkire van ráírva a zenei ízlése. Sok olyan rockert ismerek, aki tök átlagosan, sőt, divatosan(!) öltözik.
2014. szept. 13. 09:07
16/19 anonim válasza:
Én a Rolling logo kapcsán még gyanakodnék, mert divatelem lett. De a sok banda, amit felsoroltál, már túl sok. Ennyit nem költene rá, ha nem szereti. És mért irreális ennyi idősen?
2014. szept. 14. 23:43
17/19 anonim válasza:
Egyébként én másodikos koromban is hangoztattam, hogy rocker vagyok, bár akkor még sok mindent hallgattam. Szóval nem korfüggő. Ja, és nem öltöztem úgy, most kezdek csak igazán úgy öltözni, most valahogy olyan a kedvem. :)
2014. szept. 14. 23:44
18/19 anonim válasza:
bassza meg 14éves vagyok és kizárólag rockot hallgatok, Hard rockot, mérne szerethetné ennyi idősen?! Jah és amúgy belőlem senki ki nem nézné hogy ilyen vagyok szerintem még a barátaim se tudják igazán pedig így van: ACDC, guns n roses...stb, és ismerem is őket meg szeretem meg minden.....
2014. nov. 25. 20:14
19/19 anonim válasza:
Szerintem rocker :) én most rétem meg arra hogy úgy is öltözködjek mint egy rocker,mivel már 2 éve hallgatok szinte csak rockot és metált.Belőlem soha nem nézik ki hogy mit hallgatok.Szerintem csak az mer felvenni bandás pólót aki tényleg szereti az adott zenekart.Ha meg divatból...fú azokat megverném szívem szerint :'D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!