Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha régen sikertelen voltál,...

Ha régen sikertelen voltál, de most sikeres?

Figyelt kérdés

Nos, én egy évvel ezelőtt kb. teljesen más voltam: zárkozott, csendes, gátlásos, visszahuzodó, szerencsétlen, mindig csak bántottak a többiek. És megváltoztam, ma már ennek az ellentetje vagyok, azaz nyitott, beszédes, magabiztos, és az életkörülményeim is megváltoztak, eddig pl. nem voltak barátaim, most vannak, vagy barátnőm is van. Nos a lényege a történetnek, hogy a régi osztálytársaim, ismerőseim barátkozni akarnak velem (másik osztályba mentem át), de én nem tudom elfelejteni azt amit régen tettek velem, mert akkoriban mindig piszkáltak mikor még elesett voltam, most meg látják hogy van kocsim például, és ezért megnőtt a népszerűségem, és haverkodni akarnak velem, de én nem beszélek velük. Szerintettek jogos? Ti sem haverkodnátok egy ilyennel? Vagy Ti elfogadnátok és beismernétek azt, hogy oké régen tényleg egy idióta voltam és azért voltak olyanok a körülményeim, de most mivel már nem vagyok olyan, ezért máshogy állhatok hozzájuk?

17/F

2015. febr. 26. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
A kocsit te vetted?
2015. febr. 26. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Szóba állnék velük, mert csak így tudnám kideríteni, kivel érdemes mélyebb kapcsolatot kialakítani. Ha nem így tennék, semmivel sem lennék különb, mint ők. Egyébként meg ők is változhattak, ahogy te is változtál 1 év alatt.
2015. febr. 26. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:

semmi szükséged olyan "barátokra", akik csak akkor akarnak veled barátkozni, amikor van kocsid és népszerű vagy. Ennek ellenére nem kell velük haragot tartani.

37/N

2015. febr. 26. 14:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Csak a háromnegyedét fizettem én

2015. febr. 26. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok csak én lány és 25 éves. Kamaszon vissza húzódó, csendes lány voltam tele pattanásokkal és rengeteg igazságtalan dolgot tettek velem még a legjobb barátnőm is. 18 évesen meghíztam, jóval előtte depressziós lettem, gyógyszert is szedtem. Elég rosszul voltam a sok gyógyszertől, furán is viselkedtem. Majd mivel az orvosok szerint szüleim támogatásával életem végéig szednem kellett volna a kemikáliákat. Éreztem hogy nem reális ami velem történik. Majd mindenki ellenzésére fittyet hányva elhagyott a gyógyszereimet. Orvosom meg mindenki biztos volt benne hogy 1hónap és kórházba leszek. Saját férjemmel, nagy kínnal de egyedül elhagytam gyógyszereimet. Ekkor 160cm magas és 85kg voltam. Lefogytam 53kg - ra és egészséges, igényes, csinos lány lettem (vidéken vonaton sosem kell jegyet vennem :D). Megismerkedtem a jelenlegi élettársammal aki egy elég menő, jó kiállású motoros emberke és nagyon szeretjük egymást immár 3éve. :) Megtanított motorozni, mikor csak tehetjük a határt járjuk krosszal. Munkahelyünk van, méhészkedünk 1éve,a jogsit meg most rakom lefelé. Hát persze, mostmár másznak vissza a régi "jó barátok ". Én nem vagyok az a megmondogatós utasító stílusú ember, de egy bizonyos határon belül soha nem fogom őket beengedni az életembe. Egyszer megismertem őket, másodjára nem kérek a bizmukból, mert nem szorulok rájuk. Persze ha beszélgetni akarnak vagy bármi akkor itt vagyok mint bármelyik más embernek. De hogy akár lelkileg támaszkodjak valakire, na azt soha. :)
2015. febr. 26. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Jav *:saját fejemmel elhagytam gyógyszereimet :)
2015. febr. 26. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Azzal ertek egyet, aki azt mondja, nezd meg oket, ki milyen ember(re lett) es ugy szanald oket.

Hogyan valtoztal meg?

2015. febr. 26. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!