Ha régen sikertelen voltál, de most sikeres?
Nos, én egy évvel ezelőtt kb. teljesen más voltam: zárkozott, csendes, gátlásos, visszahuzodó, szerencsétlen, mindig csak bántottak a többiek. És megváltoztam, ma már ennek az ellentetje vagyok, azaz nyitott, beszédes, magabiztos, és az életkörülményeim is megváltoztak, eddig pl. nem voltak barátaim, most vannak, vagy barátnőm is van. Nos a lényege a történetnek, hogy a régi osztálytársaim, ismerőseim barátkozni akarnak velem (másik osztályba mentem át), de én nem tudom elfelejteni azt amit régen tettek velem, mert akkoriban mindig piszkáltak mikor még elesett voltam, most meg látják hogy van kocsim például, és ezért megnőtt a népszerűségem, és haverkodni akarnak velem, de én nem beszélek velük. Szerintettek jogos? Ti sem haverkodnátok egy ilyennel? Vagy Ti elfogadnátok és beismernétek azt, hogy oké régen tényleg egy idióta voltam és azért voltak olyanok a körülményeim, de most mivel már nem vagyok olyan, ezért máshogy állhatok hozzájuk?
17/F
semmi szükséged olyan "barátokra", akik csak akkor akarnak veled barátkozni, amikor van kocsid és népszerű vagy. Ennek ellenére nem kell velük haragot tartani.
37/N
Köszönöm a válaszokat
Csak a háromnegyedét fizettem én
Azzal ertek egyet, aki azt mondja, nezd meg oket, ki milyen ember(re lett) es ugy szanald oket.
Hogyan valtoztal meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!