Miért van az hogy gyakran a sírás jön rám? Mitől lehet ez az egész?
Figyelt kérdés
Eszembe jutnak azok a dolgok amik pár hónapja történtek,és emiatt én rossz embernek érzem magam..Ha nézek egy filmet akkor is ez a sírós rész megvan..Akárhányszor előjönnek a régebbi dolgok ez a helyzet áll fenn..Nem tudom mit kellene tennem..2015. máj. 19. 09:44
1/3 anonim válasza:
Amíg nem dolgozod fel a "régebbi dolgok"-at addig ez így is marad. Ehhez idő kell. Jó, ha kibeszéled magadból. Ha olyat tettél, amit szégyellsz, akkor próbálj meg megbocsájtani saját magadnak. A múlton már nem tudsz javítani. Az már megtörtént.
2/3 A kérdező kommentje:
Mást bántottam meg igazából...Ma is arra a helyre kell visszamenjek ahol legelőször dolgoztam,fura lesz az egyszer biztos...Kiderül milyen hatást vált ki belőlem a hely újra..Onnan indultam úgymond..Amúgy fiú vagyok..Sok minden történt ott...Első barátnő,első munkahely...De jelenleg sajnos nincsen más...
2015. máj. 19. 12:38
3/3 anonim válasza:
kérj másoktól bocsánatot visszacsinálni nem lehet de megbánni igen és talán meg bocsáltanak emmelett pedig szemtelen kölyök ez van a világ pörög az életbe mindenki rajtad röhög ha rinyálsz hogy fostos minden és az életben semmid sincsen mert rossz voltál ami volt az elmult rég ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!