Egész napos nyűgösség. Hol sírás, hol nevetés, sikongatás, néha őrjítőbe tud átmenni. Mikor lesz ebből fogacska? 7 hónapos
Figyelt kérdés
Éjszaka is újabban kelünk sokszor2015. máj. 14. 12:55
1/5 anonim válasza:
Nem csak a fogacska lehet az ok...
az én lányom is nagyon nyafis. A frontokra is rettentően érzékeny.
De fehéredik az ínye? Be van dagadva?
Kend neki, és adj hideg rágókát.
(6hós kislány anyukája)
2/5 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de az enyém is így viselkedik általában...6 hós kora óta...és azóta hisszük azt, hogy a foga. most 10 hós. még nincs foga :)
3/5 anonim válasza:
A kétévesemre is illik a leírás. Két foga hiányzik de nem amiatt sírt, hanem ez az összevissza idő miatt :)
4/5 anonim válasza:
Fiam majdnem 2,5 éves, de két napja nagyon hisztis, éjjel két órát fent voltunk, nem fájt semmije. Bölcsibe is minden gyerek nyafis volt ma, szerintem az időjárás miatt.
5/5 anonim válasza:
Az öthónaposom engem is kicsinált ma, és szerintem sem a foga miatt. Én is a frontokra gyanakszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!