Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez az idegengyűlölet ma...

Mi ez az idegengyűlölet ma Magyarországon?

Figyelt kérdés

Bármilyen nyilvános fórumot olvasok, előbb-utóbb mindig megjelennek az olyan kommentek, hogy a külföldiek/zsidók/melegek stb. "menjenek máshova", "ne itt éljenek", "minek jönnek ide, mi sem megyünk oda" stb.

Az ilyet kommentelő turbómagyarok amúgy szoktak gondolkodni? Magyarország 1000 éve csak arról szól, hogy magunkba integráltuk a környező népeket és szokásaikat, ezért vagyunk olyan sokszínűek, ezért változatos a génállományunk stb. Miért épp most kell felülni a butaságnak és a kormánypropagandának? Miért nem szorult az átlagmagyarba némi tolerancia? Hogyan szoktatható meg a magyarsággal ismét ez a nyitott gondolkodásmód?

2015. máj. 14. 18:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Átlag Magyar gondolkodás 2015:

Én vagyok a nagy magyar! Én kidolgozom a belem és mindegy hogy melyik párt van hatalmon, az nyilván nekem akar keresztbe tenni!

Az én bőrszínem olyan mint a nagy magyaroknak! De ha valakinek egy kicsit is sötétebb arról már azt gondolom, hogy cigány, sőt ha haverokkal vagyunk bárhol lecigányozom

Mert az a helyzet, hogy nem te vagy más a nagy magyar mérce... hanem ÉN VAGYOK. CSAKIS ÉN! HOZZÁM KELL VISZONYÍTANI HOGY KI MENNYIT DOLGOZIK ÉS TESZ AZ ORSZÁGÉRT! CSAKIS HOZZÁM

2015. jún. 26. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!