Hogy kezeljem ezt a helyzetet a barátaim és köztem?
Gond nem volt belőle,de a véleménykülönbségből még idővel lehet.
Von olyan barátom akiről tudom, hogy nem (nagyon) szereti a nem európaiakat. Így fogalmazok. Fehér ember párti.Van aki nem szereti a cigányokat,zsidókat,afrikaiakat,stb
Én meg nem ez alapján ítélek. Feltétlenül ő(k) sem,de nem tartja jónak a keveredést pl.
Míg engem nem zavar, sőt még tetszenek is a mindenféle keverék meg Távol-Keleti lányok.
De egyre több ismerősömről derül, ki hogy egyre inkább ellenszenvesen gondolkodik a nem fehérekkel kapcsolatban.Ne jöjjenek Európába,ezért rosszak,azért kevesebbek.
Mondjuk a bevándorlás okozta multi-kulti szerintem is fog gondot jelenteni,de én nem bőrszín szerint értékelem az embereket.
Ráadásul van nem fehér,külföldi haverom is!
Most ha ő megtudná, hogy van olyan barátom aki...
Én meg egyenlőnek gondolom őket. Nem tudom ez mikor fog közénk állni vagy mikor állhat. Talán ha nem fehér feleségem lesz?
Elég gyenge a szociális életem és ők a barátaim,haverok. Nagyon kicsi a baráti köröm. Van aki gyerek kori cimborám.És néha bizony zavar ahogy másokról vélekednek.
Időnként nem tudok a helyzettel mit kezdeni.
Már azt sem tudom mit akartam kérdezni....
Nézd, nekem is van rasszista barátom.
És hát néha őt is khmm... elragadja a frazeológiája, mint Lancelotot a Gyalog-galoppban. (Néha megvitatom vele, néha egyszerűen megvárom, hogy lehűljön. Ha akarja, majd kiböki, hogy mi nyomja a szívét VALÓJÁBAN.)
Egy a lényeg: ő "barna", én "vörös". És barátok vagyunk. :)
Szerintem ha barátaid akkor illedelmesen viselkednének a külföldi barátoddal is, ez alap kell hogy legyen.
Amúgy ne zavarjon szerintem amíg csak viccelődve rasszistáskodnak :)
Amúgy ha nagyon zavar azt is elmondhatnád nekik. Meg kell hogy értsék hogy más álláspontod van ebben és kicsit vissza kéne venni előtted.
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem is lesz gond Európában.
Nem tudok lenézni másokat azért, mert nem fehérek.
A kultúra más kérdés. Színtől független.
Aki itt nő fel az ebbe a kultúrába nő bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!