Miért hanyagolnak a barátaim?
17/F
Van annyi haverom, ismerősöm, hogy egy falut kitenne körülbelül, és ezekből rengeteg barátom is, nálam más szitu a barát, haver, de szerintem mindenkinek... és a barátaim akik nemtudom már, hogy azok-e vagy sem, annyira másak hozzám és már hónapok óta, olyan mintha nem is lennék nekik fontos, alig irnak rám egy üzenetet, vagy alig hívnak el, általába mindig nekem kell csatlakozni, egy fotót alig csinálunk közöset, senki nem hív már át magához, vagy nem írnak rám ,hogya mia helyzet van... tudom ezek jelentéktelen dolgok, de pont a kicsiből lehet összerakni a nagyot, és minden barátommal körülbelül így van, és sose voltam az a jelentéktelen nyomorék, 7 barátnőm volt, meg egyszerűen könnyen illeszekdem társaságba, és 13éves korom óta kijáro ka házból esténként, és ennyi idő alatt rengeteg embert megismertem, külsőre se vagyok az a ronda gyerek, van stílusom, minden megvan, de valamiért a barátaim annyira hanyagolnak ,és mostmár kezdek tanácsra, segítségre szorulni úgy érzem, sose írtam még ide, de most kénytelen vagyok... meg azis mi, hogy mindig nekem kell futnom egy barát után, és ha nem beszélünk 1 hete, mert már én sokat írtam most neki kéne tennie, akkor meg ráírok már, hogy mi ahelyzet, mert én csak gondolok rá, hogy lehet, hogy így a semmibe vesznek, régen legjobb barátaim voltak szinte, és most mindegyik teljesen más... velem lenne a baj, vagy mi?
Azért én nem feltétlenül dicsekednék el azzal a helyedben, hogy 17 évesen már 7 barátnőm volt.
Egyébként ezekkel az emberekkel nem érdemes foglalkozni. És tudod, van az a mondás, hogy nem a mennyiség a fontos.
Nem történt semmi különös, csak már nem te vagy a sztár.
Ők is kezdenek felnőni, ennyi az egész. Ami eddig téged a középpontban tartott, az már nem annyira fontos számukra.
Innentől vagy más értékeket kell felvonultatnod, ami megint egy időre a középpontba helyez, vagy - és ez az igazi megoldás - egyszerűen elfogadod, hogy nem te vagy a világ közepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!