Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attol hogy van pasim miért hanyagolnak el a 'barátaim'?
Figyelt kérdés
Nem értem miért de annyira egyedül érzem magam amióta összejöttem az új barátommal.. mindenki elhanyagol, ha suliban ott van a pasim oda se akarnak jönni hozzám, vagy csak nagyon ritkán.. több legjobb bnöm is van, az egyikhez tegnap át akartam menni szünetbe (mert nem 1 osztályba járunk) egész szünetbe csörgetem telón mint a hülye meg barátommal ott vártuk folyosón de semmi.. pedig előre megvolt beszélve hogy melyik szünetbe talizzunk meg h jöjjön ki de nem, és utána megkérdeztem h miért nem jött ki és azt mondta hogy azért mert nem akart engem meg a barátomat zavarni, de nem értem miért zavart volna amikor szinte minden szünetbe a barátommal vagyok és néha szeretnék beszélgetni a barátnőimmel is.. de nem mondhatom a barátomnak hogy ne jöjjön mert nem akarom hogy megharagudjon.. utána másnap egy másik barátnőmmel már meg volt beszélve hetek óta hogy elmegyünk a xyhoz sétálni aznap.. erre amikor megkérdeztem hogy akk hogy lesz azt mondta hogy neki mégse jó a hnap mert találkozik a pasijával, nem is haragudnék meg ha nem lett vna hetek óta megbeszélve.. de így.. utána egy másik csaj (ő nem a legjobb bnöm) megkérdezte hogy elmegyek-e vele másnap xy-ra. mire mondtam hogy oké jó persze .. erre rá félórára megírja hogy mégse jó mert már megbeszélte h mással megy, de őket meg nem is ismerem.. és nem értem miért ilyen velem mindenki.. én eddig sose hanyagoltam el egy barátnőmet se pasi miatt és nem is akarom.. nekem egy barátnő még fontosabb is.. és ennyit koppani pár nap alatt.. hát ja.. miért van ez?2013. máj. 18. 12:33
1/8 anonim válasza:
Lehet h feleslegesnek érzik magukat h ott a barátod és lehet h csak a pasiddal foglalkozol...úgy vannak vele h akkor minek... :S beszélj a b.nőiddel és a barátoddal is h szeretnél kicsit kettesbe lenne a barátaiddal meg kell h értse...
2/8 anonim válasza:
szerintem csak nem akarnak zavarni, hadd legyetek kettesben
3/8 A kérdező kommentje:
de ha hármasban vagyunk én akkor is mindig próbálok inkább a bnömre is figyelni csak elég nehéz amikor ott ölelget a barátom ,meg mindig oda húz magához
2013. máj. 18. 12:42
4/8 anonim válasza:
Szerintem meg gázul érinti őket, hogy bárhova mennétek, a barátod mindig ott van. Igen is mondd el a pasidnak, hogy most egyedül szeretnél a barátnőd osztályához menni, beszélgetni szeretnél vele kettesben és kész. Ha a barátnőid érzik, hogy tudnak csak veled is lenni és nem mindig a barátod a téma, akkor talán szívesebben töltenek majd veled időt.
5/8 anonim válasza:
Nem azért, de nem értem, ha a barátnőiddel akarsz találkozni, minek kell ott lennie a pasidnak? Szerintem egyértelmű, hogy miatta nem akarnak veled/veletek találkozni. Attól, hogy együtt vagytok, még nem nőttetek össze, és a barátod sem lett automatikusan a barátnőid haverja, néha szét kellene egy kicsit szakadni, hogy ő a haverjaival, te meg a barátnőiddel legyél.
6/8 A kérdező kommentje:
igen, énis így gondolom de nemtudom hogy mondhatnám meg neki annélkül hogy megharagudna.. mert ő egyszerűen megse kérdezi hogy akarom hogy jöjjön-e csak jön..
2013. máj. 18. 13:13
7/8 anonim válasza:
Zavaró vagy a haverjaimnak és szeretnék náha együleni velűk.
8/8 anonim válasza:
mond meg a barátodnak hogy menjen a haverjaihoz amíg te barátnőzöl.
egyébként én is így jártam. miután férjhez mentem , teljesen le lettem pattintva a barátnős bandából. egy két alkalommal még próbálkoztam, de aztán meguntam.... az egyik lány még jól át is vágott egyébként. nehogy már még én kuncsorogjak. ráadásul a férjemet a barátnős talikra nem is vittem el.
ennyit ért 11 év "barátság". jó mi?
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!