Mit tegyek hogy ne nézzenek le a barátaim a munkám miatt?
Ha te szereted amit csinálsz,nincs mit szégyellned,egy borászat megbecsült dolgozójának lenni,úgy egyáltalán megbecsült dolgozónak lenni nagyon is jó dolog.
Ők mit dolgoznak?
Nem lehet hogy (ha) akármit is dolgoznak,az nekik nem tetszik és csak irigyek mert neked olyan munkád van amit szeretsz?
Szégyellni?
Én rendőr vagyok és ne tudd meg mikor megmondom hogy ez a munkám,de felőlem akár el is hordhatnak mindennek,én akkor is büszke leszek rá.
Legyél nagyképű:
Találj ki valami hangzatos nevet a munkádra. Tudod van ez a technika:
Szódás: Szénsavas üdítő logisztikai manager
Utcaseprő: Kézi köztisztasági manager
Volt, amikor én is éltem ilyennel.
Azonban elgondolkodnék azon, hogy milyen a viszonyom egy olyan emberrel, aki lenézi a munkámat. Lehet, hogy a viszonyt kéne tisztába tenni...
Boraszatnal dolgozni egy tok szuper hely sztem es a szakmaval sincs semmi baj, a munka nem szegyen!
Az igaz baratok meg nem nezik le a baratokat ugy gondolom...,hanem megbecsulik legyen az akarki is, barmilyen vegzettseggel vagy anelkul!
Még az is lehet h hires borasz leszel,ha kepzed magad,bar azt irod kisegito is vagy:) egy jol meno sajat bor uzem & uzlettel a hatterben szerintem maga a boldogsag lenne! :)
Csak tedd a dolgod ,ha szereted a munkadat, ne foglalkozz masok velemenyevel.Te eleted.
Biztos van reszukrol irigyseg is , szoval.....
A rendes borászatokat itthon megbecsülik, de ha mondjuk komolyabb végzettséggel szeretnél tartósan borkínáló/boreladó lenni, akkor mérd fel hogy van-e innen feljebblépési lehetőség.
Főleg ha később tök más területen szeretnél dolgozni, mert azért nem mindenhol növeli az önéletrajzod értékét mondjuk 5 évnyi borászati bolti eladóskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!