Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik nem járnak moziba azok...

Akik nem járnak moziba azok miért nem?

Figyelt kérdés

Nem jobb megnézni egy filmet a moziban hangulatosabban normális képminőségben mint görcsölni hogy most rossz minőségű filmet rakott föl a szemét a letöltő oldalra? Nem gondoljátok úgy hogy ezzel megkárosítjátok a filmgyártó cégeket és a mozikat és utána meg fikázzátok a filmet hogy ez mennyire rossz volt? Nem gondoljátok úgy hogy mikor letöltitek azzal is ártotok a film iparnak, megvehetnétek DVD? Ha kijön egy film amit ti letöltöttetek és/vagy online portálon megnéztetek bármennyire rossz is nincs jogot negatív véleményt alkotni róla mert nem fizettétek meg a szolgáltatást hanem idéző jelleggel blicceltetek?

Elhiszem hogy néhány ember anyagi helyzete nem megfelelő de akkor meg ne alkosson róla negatív véleményt vagy esetleg kérje kölcsön OLYAN normális embertől aki megveszi hogy meg tudja nézni .

Várom a véleményeket !

2015. máj. 10. 13:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

30as! A 25ös vagyok:

Amit leírsz igaz a játékokkal kapcsolatban, ez így van. Én arra akartam rámutatni, hogy ezektől függetlenül is van olyan, hogy valaki a legelső verziót szedi le, és úgy fikázza. Valóban nem szentek hogy fost adnak ki és csak 2 hónap múlva lesz játszható, de pl. egy Mortal Kombat X-et is kár azért ma fikázni, mert a megjelenéskor el sem indult. 1 napig használhatatlan volt..

2015. máj. 10. 17:11
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen emberek. Találnak egy területet, amelyben másoknál jobbnak tartják magukat, és ezt nem szégyellik folyton hangoztatni, mások arcába tolni. Méghozzá fölényeskedő, kioktató, ellentmondást nem tűrő hangnemben, mert akkora erkölcsi felsőbbrendűséget tulajdonítanak maguknak, hogy úgy gondolják, mindezt jogosan megtehetik.

Ha felhívják a figyelmüket a tévedéseikre, azokat nem ismerik el, hiszen magukat tekintik a mindenhatónak az adott területen. Saját álláspontjukat, véleményüket tényként kezelik, másokéit pedig lesöprik az asztalról. Egyet nem értés esetén érvelni, konstruktív vitát folytatni a legritkább esetben szoktak, mert eleve nem tekintik a másik felet egyenrangúnak. Ehelyett tipikus lenyomó nyelvi eszközöket alkalmaznak, írásban ilyen pl. a nagybetűzés, felkiáltójelek használata, önmaguk folytonos ismétlése, cinikus, ironikus stílus.

Kérdező, tökéletes példát szolgáltattál erre a típusra.

2015. máj. 10. 17:18
 33/39 anonim ***** válasza:

Én ritkán járok moziba. De amit leírsz, általánosítás, mert attól, hogy évi max. 1x járok moziba és nem veszek DVD-t, attól még nem töltögetem le őket. Attól függetlenül annak is megvan a joga azt mondani egy filmre, hogy szar, aki nem fizetett érte, mert attól még nem lesz jobb a film. Én inkább attól hányok, amikor a nagy cégek meg akarnak etetni mindenféle gagyi sztorit szar színészi játékkal a közönséggel, mert úgyis fizetnek érte...

amúgy meg én azért járok ritkán moziba, mert

1) a párom nem annyira szereti a mozi hangulatát

2) inkább színházba járok, gyakran olcsóbban kijövök, és premier plánban látom a színészek játékát csak akkor és csak abban a pillanatban, és ez nekem többet ér

2015. máj. 10. 21:04
 34/39 anonim ***** válasza:

33. vagyok

Én amúgy ha filmet nézek, ált. tévén nézem, azt meg megfizetem azzal, hogy előfizetek a tévécsomagra.

2015. máj. 10. 21:05
 35/39 anonim ***** válasza:
71%
Most ez a kérdező vagy ilyen buta vagy troll. Egyik sem jó...
2015. máj. 10. 23:40
 36/39 anonim ***** válasza:
70%
Mégis mi a jó f..sznak költenénk rá egy vasat is,hogyha ingyen és bérmentve hozzá lehet jutni? Te direkt csóró akarsz lenni,hogy minden fosra költesz? Talán apád pénzén veszed?
2015. máj. 12. 11:11
 37/39 anonim ***** válasza:
kerdezo a penzeddel azt csinalsz amit akarsz, eleget dolgozok a penzemert, moziba mehessek + 20 euro az uta legkozelebbi moziig + a jmozi egy kb 15 euro es arrol ne is beszelve hogy keves a szabadidom ugyh, te a szuleid penzen azt csinalsz amit akarsz ha van sajat kereseted avval is, ha nem Tetszik masok valasza kosd fel magad ugyis van kivuled eleg barom a vilagon
2015. máj. 26. 07:38
 38/39 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Hagyjad, sok proli fröcsög itt. Persze, hollywoodi gazdagokat mrg lehet lopni. Akkor miért nem loptok Ferrarikat? Ők nem érdemlik meg?

Sok suttyó inkàbb kőbányaira költ és nézi az ócska monitoràn a moziban felvett fipmeket.

2017. máj. 12. 10:19
 39/39 anonim ***** válasza:
0%

"Mégis mi a jó f..sznak költenénk rá egy vasat is,hogyha ingyen és bérmentve hozzá lehet jutni?"

Micsoda hozzáállás.. Te lopod a boltból a kajàt? Fizetés nélkül távozol az étteremből? Benzinkútról elhajtasz tankolàs után?

2017. máj. 12. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!