Akik nem járnak moziba azok miért nem?
Nem jobb megnézni egy filmet a moziban hangulatosabban normális képminőségben mint görcsölni hogy most rossz minőségű filmet rakott föl a szemét a letöltő oldalra? Nem gondoljátok úgy hogy ezzel megkárosítjátok a filmgyártó cégeket és a mozikat és utána meg fikázzátok a filmet hogy ez mennyire rossz volt? Nem gondoljátok úgy hogy mikor letöltitek azzal is ártotok a film iparnak, megvehetnétek DVD? Ha kijön egy film amit ti letöltöttetek és/vagy online portálon megnéztetek bármennyire rossz is nincs jogot negatív véleményt alkotni róla mert nem fizettétek meg a szolgáltatást hanem idéző jelleggel blicceltetek?
Elhiszem hogy néhány ember anyagi helyzete nem megfelelő de akkor meg ne alkosson róla negatív véleményt vagy esetleg kérje kölcsön OLYAN normális embertől aki megveszi hogy meg tudja nézni .
Várom a véleményeket !
"Nem jobb megnézni egy filmet a moziban hangulatosabban normális képminőségben mint görcsölni hogy most rossz minőségű filmet rakott föl a szemét a letöltő oldalra?"
Moziban? ahol zacskócsörgést, kellemetlen magas hangerőt, hűvöst kell elviselni. nem beszélve arról, hogy az emberek nem tudnak a nekik szóló helyre ülni, és elröhögik a poént!
Ad2, ha nem tudom végignézni a filmet itthon, mert egy kalap sz@r, akkor kinyomom, a moziban meg elveszei ugyanúgy a pénz. Vagyis a filmgyártó cég engem károsított meg, mert 1,5 órát kifizettem, de ő nem volt képes lekötni engem az időre.
"Nem gondoljátok úgy hogy ezzel megkárosítjátok a filmgyártó cégeket és a mozikat és utána meg fikázzátok a filmet hogy ez mennyire rossz volt?"
Filmgyártó cég is megkárosít több millió embert, aki kifizeti a film árát és vagy kijön a film közben mert sz@r a film, vagy végigszenvedi mert sz@r a film.
"Nem gondoljátok úgy hogy mikor letöltitek azzal is ártotok a film iparnak, megvehetnétek DVD?"
És után mit csináljak a DVD-vel? Kenjem a hajamra azokat?
"Várom a véleményeket !"
A kérdés provokatív. Ha komolyan gondolod akkor te nem vagy normális!
Amúgy te jogtiszta operációs rendszert használsz a gépeden? Fizettél minden programért ami fel van telepítve a gépedre?
szánalmas a hozzáállásod.
1. nem szeretem a mozikat, mert drágák, sok az ember, nem kényelmes, nem állíthatom le a filmet, hogy na most elszívok egy cigit, hozok kaját, szexelek a párommal, satöbbi.
2. teljesen kiváló minőségben is kerülnek fel filmek a letöltőoldalakra
3. hogy nézek meg egy 30 éve készült filmet moziban, vagy hogy nézzek meg 1 nap alatt 3-4 filmet? :D vagy vegyek meg hetente 15 dvd-t, ami utána csak porfogónak jó?
4. nem igazán érdekel, ha károsítom a filmipart, van elég pénzük :D
5. attól még, hogy nem fizetek érte, lehet véleményem. most jobb lenne, ha egy szar filmért pénzt adnék?
nem járok moziba, és nincsenek dvd-im, mert felesleges pénzkidobásnak tartom őket, és sok velük a macera. rengeteg olyan film, sorozat van, amit szerintem meg sem lehet könnyen szerezni dvd-n, a neten meg 2 kattintás. (angol nyelven, ahogy szerete ezeket nézni meg végképp elérhetetlen)
fizess érte, ha akarsz, de nehogy már sz@r alak legyek, mert nem vagyok hajlandó a nehezen megkeresett pénzemből több tízezreket kiadni egy hónapban filmezésre, mikor ingyen is megszerezhető. (sőt, a játékokat, zenéket is letöltöm, jár az elfenekelés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!