Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik nem járnak moziba azok...

Akik nem járnak moziba azok miért nem?

Figyelt kérdés

Nem jobb megnézni egy filmet a moziban hangulatosabban normális képminőségben mint görcsölni hogy most rossz minőségű filmet rakott föl a szemét a letöltő oldalra? Nem gondoljátok úgy hogy ezzel megkárosítjátok a filmgyártó cégeket és a mozikat és utána meg fikázzátok a filmet hogy ez mennyire rossz volt? Nem gondoljátok úgy hogy mikor letöltitek azzal is ártotok a film iparnak, megvehetnétek DVD? Ha kijön egy film amit ti letöltöttetek és/vagy online portálon megnéztetek bármennyire rossz is nincs jogot negatív véleményt alkotni róla mert nem fizettétek meg a szolgáltatást hanem idéző jelleggel blicceltetek?

Elhiszem hogy néhány ember anyagi helyzete nem megfelelő de akkor meg ne alkosson róla negatív véleményt vagy esetleg kérje kölcsön OLYAN normális embertől aki megveszi hogy meg tudja nézni .

Várom a véleményeket !

2015. máj. 10. 13:02
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát te bolond vagy, de látom jól helyre raktak már a többi kommentelők, úgyhogy nekem már nem is kell.
2015. máj. 10. 15:18
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés nem provokatív, TE MAGAD VAGY PROVOKATÍV. Képtelen vagy megemészteni, hogy nem csak neked van véleményed, és nem csak annak van érvényessége a világban. És a legnagyobb problémád, hogy túl sok pénzed van, és még nem voltál abban a helyzetben hogy egy péntek este azt mond a 3. sör után hogy neked nem futja többre. Vagy lemond valami jó kifogással a kávézást, mert még 300 Ft is sok lett volna akkor, mert rájössz hogy abból már tudsz venni egy kis kenyeret, meg tejet.

"Elhiszem hogy néhány ember anyagi helyzete nem megfelelő de akkor meg ne alkosson róla negatív véleményt vagy esetleg kérje kölcsön OLYAN normális embertől aki megveszi hogy meg tudja nézni . "

A pórnépnek már nem lehet véleménye. Bocs. Az ÉN k u r v @ anyámat! Illetve gondoltál már abba bele, hogy mikor kerül egy szegény egy jó anyagi hátterűvel olyan kapcsolatba hogy kölcsön is kérhessen valamit. És még a szegény szerinted esetleg nem lehet hogy nem azért kér kölcsön, mert szégyelli hogy nem tudja megengedni magának?

És abba esetleg nem gondoltál bele, ha ez a hollywoodi producereknek akkora probléma lenne hogy itt kalózkodik mindenki már nem állították volna le az egészet? Szerinted nincs nekik ehhez hatalmuk? Annyi pénzzel ami neki van, a farzsebét lengetné meg és alólad a házat kiszedné.

Én nem szeretem a mozit, mert tele van ilyenekkel mint te, akik azon is nevetnek ami nem a poén volt. Mert szellemi erejük nincs megérteni egy filmet. Illetve zörögnek, csámcsognak az egész film alatt. Vagy végigbeszélik az egészet. Vagy már látta és lelövi előre a poénokat. Illetve szeretem eredeti szinkronnal nézni a filmeket, felirattal. És ha moziban így van a sok "OLYAN" mint te, még el se tudja olvasni a sorokat időben, felfogni azt...

Szerintem ma lehúztad az összes ILYEN normális embert(, aki nem veszi meg hogy meg tudja nézni) szellemileg... tudok hozzá gratulálni.

2015. máj. 10. 15:34
 23/39 A kérdező kommentje:
Szépek ezek a humanitárius kommentek csak nem annak a személynek a szemszögéből nézitek a dolgokat akiket ezzel meg károsítotok és valószínűnek tartom hogy lenne lehetőségetek elmenni moziba, megvenni a filmet dvd-n vagy a játékokat csak hát a fene fenét is eszik mivel pénzbe kerül inkább MEGLOPOM a gyártót a forgalmazót, a hangmérnököt, a mozit , a játék fejlesztőt, a tesztelőket, az át írókat, a lemez gyártókat. Azt nem fogjátok fől hogy ezek az emberek azért gyártják le a dolgokat egyrészt hogy legyen profitjuk másrészt hogy TITEKET szórakoztassanak bármilyen formában is. Másrészről visszatérve youtube-os dologra ott az előadók menedzserei teszik föl youtubera a zenéket videó klippeket mivel a zeneiparban a lemez értékesítés kezd kikopni és a videók előtti reklám megnézéséből a követők és like-olók számából van bevételük illetve promóciónak tökéletes. Itt önkéntes megosztásról van szó és nem arról hogy egy suttyó beül a mozi a szar maximum 20 ezer forintos kamerájával és suttyomba levideózza a filmet. Illetve a másik proli föltölti egy szar torrent oldalra a játékot hogy a többi nyomorult letöltse. Aztán meg jönnek a kommentek alá hogy fú vírusos meg hogy nem tudok benne multizni hogy lehetne még inkább föltörni crackkelni stb... De azt nem fogja föl az ostoba tulok hogy sehogy nem fog tudni mert csak eredetin lehet aztán fikázza gyártót. Minek alkot róla negatív véleményt. VEGYE meg előtte.
2015. máj. 10. 16:34
 24/39 A kérdező kommentje:
Vissza térve az anyagi helyzetemre. Teljesen átlagos körülmények közt élek de tisztában vagyok azzal hogy az a bevétel amiért a Gyártó meg dolgozok ugyan olyan bevétel amiért én meg dolgozok és mivel én nekem sem esne jól ha meglopnának szerintem neki sem esik jól. Ezért inkább és szívesen ki is adom érte a pénzt.
2015. máj. 10. 16:37
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Te egyáltalán nem értelmezted a kommenteket, ugye?

Az valóban hülyeség ha pl. egy játéknál a torrent verziót fikázzák, mert a torrent verzió tartalmaz hibákat, ráadásul az eredetit utólag javítgatják, de... ahh.. nekem erre már nincs erőm. Olvasd el újra a kommenteket, vagy én nemtom, mindenre amit újra leírtál, már rég kaptál választ.

És szerinteda létező összes zene youtubon az a managerektől van? Ébredj fel!

2015. máj. 10. 16:44
 26/39 anonim ***** válasza:
amúgy a youtube-ra sem csak a szerzők töltik fel a dalaikat, vigyázz, nehogy olyat meghallgass, amit egy rajongó töltött fel !!!!!négy!!!! :D
2015. máj. 10. 16:47
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Látom, neked aztán hiába beszélnek. Neked csak az a valid, amit TE írsz, amit TE gondolsz, mindenki más alsóbbrendű hülye, bármit is mond. Akkor miért is voltál kíváncsi mások véleményére?

"visszatérve youtube-os dologra ott az előadók menedzserei teszik föl youtubera a zenéket videó klippeket" - az összeset, igaz? Ekkora baromságot (nem ez volt az első) azért én nem írnék le ekkora magabiztossággal, utána meg pláne nem hülyéznék le másokat, ha kijavítanak.

2015. máj. 10. 16:48
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Akinek meg nincs pénze, az dögöljön meg otthon és ne szórakozzon.

Ó, hogy te egy milyen aljas, sunyi kis tolvaj vagy!

A youtube-on lévő zenék rohadt nagy százalékát nem a managerek töltik fel, hanem szimpla, mezei emberek, te meg használod és meglopod őket.

Olvasd el mégegyszer a kommentedet, mert felfognod nem sikerült.

Az agyad nem csak papírnehezék.

Bár egyébként röhejesen buta vagy, feldobtad a napom. :D

2015. máj. 10. 16:50
 29/39 anonim ***** válasza:
Egyébként meg ahogy más is írta, mindenre, amit a 16:34-es kommentedben (újra) leírtál, olvashatod a választ vagy korrekciót korábbi kommentekben. Magadból csinálsz hülyét, bár végülis a te dolgod.
2015. máj. 10. 16:53
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

"MEGLOPOM a gyártót a forgalmazót, a hangmérnököt, a mozit , a játék fejlesztőt, a tesztelőket, az át írókat, a lemez gyártókat."

Jól hangzik, csak éppen nem konkrét meglopás. A játékok fejlesztéséért, hangokért, tesztelésekért mind kemény összegeket kérnek a gyártó cégek, előre ki vannak fizetve. Például ott vannak az AAA címes játékok. Ott sem a fejlesztő fogja megkapni a nagy összegeket (bár hozzá kell tenni, őket sem kell épp sajnálni, mert elég nagy fizuért dolgoznak), hanem a kiadó, akinek a vezetősége utána a te pénzedből vesz Ferrarit meg él luxus életet.

"ezek az emberek azért gyártják le a dolgokat egyrészt hogy legyen profitjuk másrészt hogy TITEKET szórakoztassanak bármilyen formában is"

És mind a kettő be is jön, akkor? Amúgy meg profit...félkész játékokat, összecsapott filmeket, dolgokat adnak ki, szart kapsz, és még fizesd is meg....

"nem arról hogy egy suttyó beül a mozi a szar maximum 20 ezer forintos kamerájával és suttyomba levideózza a filmet"

Ugyan már...ki néz manapság kamerás filmet? :D

"Illetve a másik proli föltölti egy szar torrent oldalra a játékot hogy a többi nyomorult letöltse."

Úgy mellékesen nem a nyomorult prolik töltik fel, hanem erre szakosodott profi csapatok törik fel a játékok védelmét, valószínűleg nem kis pénzt kapnak ezért.

"Az valóban hülyeség ha pl. egy játéknál a torrent verziót fikázzák, mert a torrent verzió tartalmaz hibákat, ráadásul az eredetit utólag javítgatják, de... ahh.. nekem erre már nincs erőm."

Ez azért az esetek többségében nem így van. Legtöbb játéknál előbb-utóbb a patcheket is feltörik, másrészt nem kevés olyan eset van, hogy a gyári fejlesztéssel leállnak, vagy gyárilag nem javítanak hibákat, és akkor kidobtál pénzt egy félkész játékra...Sőt, kedvencem mikor már annyira levédenek egy játékot, hogy tiszta körülményes lesz belépni, meg folyamatos net kell meg minden szar, aztán ha felteszed a cracket, akkor csak megnyitod és játszol...

2015. máj. 10. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!