Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért járnak a...

Az emberek miért járnak a Gyakori kérdésekre kérdést feltenni? .

Figyelt kérdés
...ahelyett, hogy előbb gondolkodnának! Úgy gondolom, ezzel leszoktatjuk magunkat a gondolkodásról, ráadásul pontosan arról a gondolkodásról, ami minket éppen foglalkoztat! Nektek mi a véleményetek?

2015. ápr. 10. 12:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Bujj el...!
2015. ápr. 10. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Te gondolkodtal, mielott feltetted a kerdest? Nem, csak provokalod az embereket.
2015. ápr. 10. 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Vagy inkább előbb a Google-t használnák.

Egyébként megfigyelhető, hogy ide kérdezni elsősorban a buta, tanulatlan, primitív emberek járnak, akiknek nincs ötletük az információ beszerzésével kapcsolatban.

Meg a gyerekek, nekik a fiatalságuk ad felmentést.

2015. ápr. 10. 12:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan kérdések, amire nincs egy jó válasz, és lehet hogy pont az a sok lehetséges válasz gondolkodtatja el az embert.

Vagy, mert egy rohanó világban egyszerűbb egy célratörő kérdést feltenni, mint órákig vagy napokig kutatni utána, ezzel elszalasztva egy kitudjamilyen lehetőséget.

Akik meg csak könnyíteni akarnak a lecke elkészítésében, hát tegyék azt.

Minden esetre úgy vélem, hogy a XI. Században ez már csak természetes, és pont olyan hasznos, mint az összes többi ismertető jellegű oldal (úgyse minden kérdést olvasunk el).

2015. ápr. 10. 12:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

én azért szoktam kérdéseket feltenni itt, mert:

1. Gúgliban nem volt érdemi válasz

2. Érdekel mások véleménye az adott témában (többnyire sütés, főzési dolgokban)

2015. ápr. 10. 12:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Esetleg jutok valamire magamtól, ami nekem tetszik és felteszem a kérdést, hogy másoknak mi a véleménye.
2015. ápr. 10. 12:49
 7/11 A kérdező kommentje:
1-es! Igen! Direkt provokáló kérdést tettem fel! :)
2015. ápr. 10. 12:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Bocs! 2-esnak akartam írni!
2015. ápr. 10. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert ahány ember annyi válasz lehetőség, ergo különbözőek vagyunk, érdekelnek a lehetőségek egy másik szemszögből. A másik ok, mert lusta, idióta gyökér. Én az elsőhöz tartozom, bár nem szoktam sűrűn kérdéseket feltenni. De volt, hogy a 2. okból a lustaság volt rám igaz és ez késztetett. :D
2015. ápr. 10. 13:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Én egyetértek veled. de van olyan, hogy elsőre úgy tűnik, hogy a kérdező lusta volt a Google-t használni. Pl. az egyik számítástechnikai kérdésemnél, ahol megkérdezték, mért nem használom a Google-t, de használtam én, csak hát épp ahhoz kértem segítséget, hogy segítsenek értelmezni. Mert nem értek hozzá. Na meg sok minden csak idegen nyelven van a Google-ben.
2015. ápr. 10. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!