Fogyásra hajlamos sorstársaim, ti hogy fogadjátok az alkatotokra vonatkozó negatív megjegyzéseket és téves feltételezéseket?
Az a gond, hogy én eleve kicsi is vagyok, szóval pár éve még XS-es méretem volt, most S-es, és csak az utóbbi pár év alatt jutottam el oda, hogy jó rám a legkisebb felnőtt nadrág méret úgy, hogy nem kell övet venni hozzá (és 30 éves nő vagyok). Nem vagyok étvágytalan, nem koplalok, diétázni csak gyomorrontás esetén szoktam, de akkor másért ugyebár, volt olyan, hogy egy vírusos hányós-hasmenéses betegség miatt lefogytam a normál súlytartomány alá, és nem bírtam ráállni a lábamra. Szóval ennek az oldalnak is megvannak a maga kellemetlenségei, amit én azért nem tartok irigylésre méltónak.
Anyukám meg hízásra hajlamos, szóval azt az oldalt is ismerem első kézből. Kb. ugyanazokra a dolgokra kell odafigyelni neki is, nekem is, hogy ne essünk a normál határon kívülre. Én családunk férfivonalát örököltem ilyen szempontból, anyai nagyapám, apám, apai nagyapám, öcsém is ezt örökölte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!