Lassan két hete késik, a teszt negatív, lehet téves az eredmény?
Nekem is kethete kesik de negativ a teszt.szerintem nincs terhesseg mar reg kikelett volna mutatnia meg ha a ciklus vegen eshetem teherbe is.
Nekekem volt mar teves pozitiv tesztem sajnos... igen jol tudod van teves pozitiv .de teves negativ ?! Hat nemigazan csak ha nagyon koran tesztel az ember nemvart elott.
Es a ciklusaid minding rendben van.vagy valtozo? Attol is fug.
Amugy meg mindegy hogy milyen markaju tesztet veszel a legolcsobb is mar jo eredmenyt ad.
Rosszul írják! Pont fordítva!
Téves negatív lehet: olyan értelemben, hogy azért negatív, mert még korán teszteltél vagy túl híg a pisid, s ezért nem mutatja ki, pedig ott a baba.
A téves pozitív viszont ritka mint a fehér holló!
Amivel a fentiek keverik, az az, hogy pozitív lesz ugyan, de mégse marad meg terhesség. Ilyenkor ún. biokémiai terhességről van szó: elindult valami, a hcg megemelkedett, de mégse sikerült rendesen beágyazódnia vagy elhalt még nagyon korai stádiumban. Ez egyáltalán nem ritka, és ha nem rendszeres, akkor nem is kóros, szinte minden nőnek van, csak nem mindenki tesztel már pár napos késésnél, ezért nem derül ki.
Másik eset: amikor valaki a száradási csíkra hiszi azt, hogy pozitív.
Harmadik: a tényleg téves pozitív, de ez is jelent valamit, legtöbbször cisztát.
3/6. Vok.
Szia. Teszteltel azota? Vagy megjott mar?
Nekem meg mindig nem jott meg. Gondoltam ma tesztelek regel hat nem volt csalodas de mi mas lehetett volna mint negativ.mogyuk nem is erzem terhesnek magam.majd irj mizu veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!